Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Καβαλαρία στη Ναυπακτία

Τριήμερη εκδρομή στην Ορεινή Ναυπακτία, καβάλα στα άλογα, διοργανώνει το επόμενο τριήμερο 26, 27 & 28 Ιουνίου ο Ιππικός Σύλλογος Ναυπακτίας & Δωρίδας.
Οι καβαλάρηδες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 26 του μήνα το μεσημέρι από την Αγία Κυριακή και αφού ανέβουν το Τσακαλάκι (1710 μέτρα υψόμετρο) και διασχίσουν τον Πόδο, θα κάνουν την πρώτη τους διανυκτέρευση στην Αμπελακιώτισσα.
Το Σάββατο το πρωί οι αναβάτες θα περάσουν την...
Τσεκούρα (υψόμετρο 1723 μέτρα), θα φτάσουν στην Περδικόβρυση, θα καλπάσουν δίπλα στην Ευηνολίμνη, θα περάσουν τον Άγιο Δημήτριο και θα φτάσουν στην Καστανιά.
Την Κυριακή θα ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής, το οποίο περιλαμβάνει ως πρώτη στάση το Χάνι του Λιόλιου, πέρασμα από την Χόμορη και τερματισμό στη Σίμου για μεσημεριανό φαγητό..
Όλες οι διαδρομές θα γίνουν από δασικούς χωματόδρομους, θα υπάρχει ομάδα συνοδείας με τζιπ, ενώ ήδη τοπικοί σύλλογοι και φορείς των χωριών απ’ όπου θα περάσουν οι καβαλάρηδες ετοιμάζουν... υποδοχή!
Ακόμη κι αν δεν έχετε δικό σας άλογο, ακόμη και αν δεν έχετε μεγάλη ή και καθόλου εμπειρία από ιππασία, ακόμη ακόμη κι αν διαθέτεται μόνο μια ημέρα ελεύθερη, ο πρόεδρος του Συλλόγου, ο Αντώνης Μουχτούρης, ίσως μπορεί κάτι να κανονίσει για σας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί του στο 6944368710.
Από   www.nafpaktia.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου