Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Η ΟΝΝΕΔ ΑΕ πάει Αράχωβα…

Απίστευτες καταγγελίες για το συνέδριο της “γαλάζιας νεολαίας”
Από το http://galaziagennia.blogspot.com/
Μεγάλα ερωτηματικά έχουν προκύψει από την επιλογή του μέρους της Άμφισσας για τη διεξαγωγή του Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ μεταξύ των μελών της Οργάνωσης.
Ακόμη μεγαλύτερο ερωτηματικό είναι η επιλογή των ξενοδοχείων διαμονής των συνέδρων, που όλως τυχαίως θα είναι στην περιοχή των Δελφών…
Όλα δείχνουν ότι η νέα ΟΝΝΕΔ θα ακολουθήσει επακριβώς τα χνάρια της ΟΝΝΕΔ ΑΕ, που ο νυν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Α. Παπαμιμίκος, είχε ιδρύσει στη Θεσσαλονίκη.
Όλοι γνωρίζουν και θυμούνται τη δράση του Α.Π. στις οργανώσεις της Θεσσαλονίκης που αξιοποιούσε και το τελευταίο φοιτητικό ευρώ… Οι καταγγελίες για το θέμα αυτό είναι πάρα πολλές και φυσικά … ανεξιχνίαστες … νυχτερινά μαγαζιά, καφετέριες, εκδρομές κλπ. κλπ. …
Μέχρι εδώ δε λέμε κάτι καινούριο… Ας έρθουμε στο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ ΑΕ και σε…

 μερικές πολύ απλές ερωτήσεις …
Ερώτηση: Δεν υπάρχουν ξενοδοχεία στην Άμφισσα;; Ή τουλάχιστον στην Ιτέα, που και δίπλα στη θάλασσα είναι και απέχει όσο και οι Δελφοί;
Απάντηση: ;;;;;;;;;;
Ερώτηση: Γιατί η ΟΝΝΕΔ δεν έκλεισε μόνη της τα ξενοδοχεία στους Δελφούς και χρησιμοποίησε μεσάζοντες;
Απάντηση: ;;;;;;;;;;
Ερώτηση: Αφού δεν έκλεισε η ΟΝΝΕΔ τα ξενοδοχεία μόνη της, με ποια κριτήρια επιλέχτηκε το ταξιδιωτικό γραφείο του Άγγελου Κωνσταντίνου (=δωρεάν διαφήμιση), ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΥ, γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ;;;;;;
Απάντηση ;;;;;;;;;;;;;;;;
Ερώτηση: Τι σχέση έχουν οι τωρινές κρατήσεις των ξενοδοχείων στους Δελφούς με τις χειμερινές φοιτητικές εκδρομές στην Αράχωβα;;
Απάντηση Μάλλον οι κρατήσεις του χειμώνα θα είναι σε καλύτερες τιμές, γεγονός που μάλλον δε θα φανεί στην τελική τιμή που θα πληρώσει ο κάθε φοιτητής!
Ρητορική Ερώτηση Υπάρχει “ΚΑΤΩΙ BY SUMMER” ή θα επιλέξετε την παραδοσιακή χειμερινή επιλογή του υπογείου για το βράδυ της Παρασκευής;

15 σχόλια:

  1. Εξακολουθω να μην καταλαβαινω !!!
    Γιατι τοση φασαρια ;
    Οι συνεδροι δεν θα διαμεινουν σε ξενοδοχεια του διευρυμενου Δημου Δελφων με εδρα την Αμφισσα ;
    (Καλλικρατης ενεκεν !!!)
    Τοτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από ένα site "με άποψη", θα περίμενε κανείς κριτική πολιτικών θέσεων και προτάσεων, για να μην πούμε και ένα "καλωσόρισμα" προς τους Συνέδρους κόμματος που για πρώτη φορά επέλεξε τη Φωκίδα για το Συνέδριο της νεολαίας του!
    Τα υπόλοιπα μετά το Συνέδριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δείτε η αναδημοσίευση της είδησης είναι από ιστοσελίδα που αναφέρεται στο όνομα Γαλάζια Γενιά, αυτό δείχνει κάτι από το κλίμα του γαλάζιου συνεδρίου.

    Εμείς από άποψη πολιτικών θέσεων και προτάσεων δεν περιμένουμε να δούμε τίποτα ενδιαφέρον σε αυτό το συνέδριο. Τα δύο μεγάλα κόμματα έδειξαν τις δυνατότητές τους με την χρεοκοπία που προξένησαν στην χώρα.

    Τέλος απο άποψη φιλοξενίας καλώς να έλθουν οι σύνεδροι, να τους φιλοξενήσουμε και οι επαγγελματίες της περιοχής ελπίζουμε να δείξουν συμπεριφορά που να τους κάνουν να θέλουν να έρθουν ξανά στον τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει δίκιο ο Σαλωνίτης, ένα 'καλωσόρισμα' για τα γαλάζια μπουμπούκια επιβάλεται, καθώς και για τον πρόεδρο του κώματος που έρχεται αύριο στην Άμφισσα.
    Μην ξεχνάτε ότι αύριο έχει λαική στην Ιτέα, κατά το μεσημεράκι θα 'χουν μείνει τα σάπια, όσοι πιστοί προσέλθετε.
    Στον αγώνα ενωμένοι και στη μάσα χωρισμένοι.....

    ΥΣ: Αληθεύει ότι η Αφροδίτη χθες, στα εγκαίνια της έκθεσης στην Ιτιά, γιουχαίστηκε;
    Όποιος έχει πληροφορίες ας μας ενημερώσει, εγώ δυστυχώς το 'χασα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΘΑ ΜΕΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ? ΟΥΤΕ 10 ΑΤΟΜΑ ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Kindzadza :Αν ξεπέσει η Ελλάδα στη Δημοκρατία που πιστεύει τότε θα μας χρειαστούν τα σάπια ζαρζαβατικά! Προς το παρόν έχουμε μια δημοκρατία στην οποία όσους δεν τους θέλουμε, απλά δεν τους ψηφίζουμε! Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.
    Γι' αυτό πρώτος ο αντιεξουσιαστής Γιωργάκης έχει δις διαπιστώσει ότι "θα μας πάρουν με τις πέτρες ΟΛΟΥΣ".
    Εγώ ως πιο μετριοπαθής και οικολόγος πιστεύω πως μια σάπια ντομάτα ή ένα κλούβιο αυγό κάνει καλύτερη δουλειά.
    Να, ρώτα και τον Κακλαμάνη πως διαπίστωσε 'άξαφνα' ότι οι πολιτές είναι ολίγον οργισμένοι με τα μούτρα τους, αφ' ότου δροσίστηκε με λίγο εμφιαλωμένο νερό και παγωμένο φραπέ και κλείστηκε στις τουαλέτες της καφετέριας της Κοραή για ν' αναλογιστεί την πολιτική του πορεία και τις πράξεις του τα τελευταία 20-30 χρόνια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ?ΑΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ.ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νέα μεγάλη επιτυχία για τον τοπικό τουρισμό:
    Μετά τους αποχαυνωμένους ΜΑΤατζήδες που κουβαλιούνται κάθε 3 και λίγο στην πόλη μας με τα κλουβιά τους (ελέω Κορκονέα), σήμερα γέμισε και χαζοχαρούμενους, τρέντι ΟΝΝΕΔίτες, ορεξάτους για ξεφάντωμα και αρπαχτή.
    "Ρε, που πάμε!!!", που έλεγε κι ο Αυλωνίτης.....

    ΥΣ:Πότε έρχεται ο τσοπάνος-Σαμαράς να τα μαζέψει λίγο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ kindzadza:
    Τι να κάνουμε παληκάρι μου, κάποια (αποχαυνομένα) φτωχόπαιδα διάλεξαν να πάνε στα ΜΑΤ για να βγάλουν το ψωμί τους και κάποιοι άλλοι νέοιλίγο ρομαντικοί, λίγο "τρέντι", λίγο γιατί ζούνε την εποχή τους ασχολούνται με κομματικά συνέδρια, κάνοντας όνειρα!
    Άλλοι πάλι,Συνασπισμός και λοιπές συνιστώσες, "ευρωληγούρηδες", πότε επικαλούμενοι την ανύπαρτη δημοκρατική τους δράση, πότε μυξοκλέγοντας γαιτί τους παραμελεί το "σύστημα" και πότε αλοιθωρίζοντας προς τα κόμματα εξουσίας, έχουν κατορθώσει να είναι βολεμένοι στο Δημόσιο και σε όλες τις αμαρτωλές ΔΕΚΟ!Γιαυτό και το μεγάλο ενδιαφέρον τους να μήν πουληθούν! Που θα βρεθούν κορόϊδα να τους έχουν και να ασχολούνται με απεργίες και αμπελοφιλοσοφίες και να τους πληρώνει ο ελληνικός λαός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε Σαλωνίτη
    Ρομαντικά παιδιά είναι αυτά που αγωνίζονται για κάποια ιδανικά και όχι η νεολαία της Γαλάζιας Μαφίας που θέλει να ξαναπάρει την εξουσία για να ρημάξει όσα δεν ρήμαξε ως τώρα.

    Ρουσφέτια, Μή Κυβερνητικές Οργανώσεις, εξυπηρετήσεις , διασπάθιση ταμείων, δεν είναι ρομαντισμός είναι διαπλεκόμενη μαφία.

    Πάντως θα σου πω και κάτι άλλο, αν και είναι το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση το καταφέρατε και το τακτοποιήσατε το κορίτσι το βάλατε στην Βουλή.

    Η κόρη του Γκελεσταθη μπήκε στην βουλή .

    Μπήκε σαν υπάλληλος βέβαια και όχι σαν εκλεγμένη γεγονός που δείχνει την αξιοκρατία που θα φέρει το κόμμα σου όπως και το ΠΑΣΟΚ.

    Η δεξιά δεν έχει ηθικό ανάστημα, χρεοκόπησε και χρεοκοπεί συνέχεια. Μαζί με το ΠΑΣΟΚ εφαρμόζουν τα ίδια πράγματα και αυτό που αλλάζει είναι το ποιος έχει την κουτάλα στο χέρι.

    Αυτή η πολιτική δεν είναι ρομαντική αλλά αποκρουστική.

    Κοινό σημείο σας είναι και η αποστροφή σε όσους αγωνίζονται.
    Σε αυτό τα βρίσκετε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ θέλετε σκυμμένα κεφάλια και διεφθαρμένους ανθρώπους όπως σας φτιάχνουν και εσάς τα κόμματά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το παραλήρημα Σαλωνίτη συνεχίζεται σε πολλά μέτωπα τελευταία όπως βλέπω:
    Αφού μας συγκινεί πρώτα με τα "φτωχόπαιδα διάλεξαν να πάνε στα ΜΑΤ για να βγάλουν το ψωμί τους" (τελκά για τη φουκαριάρα τη μάνα τους βαράνε τον κόσμο όπως φαίνεται), το ρίχνει στο νεορομαντισμό θυμίζοντάς μας πως "κάποιοι άλλοι νέοι λίγο ρομαντικοί, λίγο "τρέντι", λίγο γιατί ζούνε την εποχή τους ασχολούνται με κομματικά συνέδρια, κάνοντας όνειρα!" (προφανώς εννοεί τα όνειρα της εξουσίας με την κουτάλα που τους έχουν γαλουχήσει στη γαλάζια παράταξη από τα γεννοφάσκια τους οι επαγγελματίες της μάσας).
    Κατόπιν απαξιεί συλλήβδην τους δημόσιους υπαλλήλους, αυτούς που "έχουν κατορθώσει να είναι βολεμένοι στο Δημόσιο και σε όλες τις αμαρτωλές ΔΕΚΟ!" (εξαιρούνται μάλλον τα 'νεορομαντικά' γαλάζια παιδιά που πέσαν με τα μούτρα στο δημόσο πλούτο στα 5 χρόνια του χοντρού, είτε καταλαμβάνοντας αναξιοκρατικά ακριβοπληρωμένες δημόσιες θέσεις είτε κάνοντας εξωφρενικά συμφέρουσες δουλειές με το δημόσιο).
    Τέλος για άλλη μια φορά εμφανίζει τα βαθιά δημοκρατικά του αισθήματα με την πίστη του στο θεμελιώδες δημοκρατικό δικαίωμα της απεργίας: "Που θα βρεθούν κορόϊδα να τους έχουν και να ασχολούνται με απεργίες και αμπελοφιλοσοφίες και να τους πληρώνει ο ελληνικός λαός!"
    Γεια σου ρε Σαλωνίτη!!!! Μας διασκεδάζεις!!!
    Συνέχισε το ίδιο ακούραστα και δυναμικά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δε βάζετε πρώτα τα σχόλια που μου έχετε κόψει και μετά μας δείχνετε πόσο ... δημοκρατικοί είστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Iteanet κερνάει, kindzadza πίνει! Η αντίθετη άποψη χαρακτηρίζεται παραλήρημα και δεν αναρτάται!Καταλάβατε τώρα γιατί ο λαός δεν επιθυμή "γιαλαντζί" αριστερά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δυστυχώς ο Σαλωνίτης χάνει την ψυχραιμία του και καταφεύγει σε ποταπό χτύπημα κάτω από τη μέση:
    Προσπαθεί να μεταφέρει την κόντρα του με την αριστερά και τον/την Iteanet προς το πρόσωπό μου (το εικονικό φυσικά) και να υποδείξει εμένα ως υπεύθυνο για τη λογοκρισία που υποστηρίζει ότι υφίσταται από τον/την Iteanet!!!!!
    Είναι προφανές ότι καταφεύγει σε τέτοιου είδους τεχνάσματα και αήθεις τακτικές, γιατί δεν έχει συνηθίσει στον αντίλογο και αδυνατεί να αντικρούσει τα επιχειρήματά μου.
    Ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα πέσει τόσο χαμηλά, αλλά δεν πρόκειται πλέον ν' ασχοληθώ μαζί του.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή