Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Προσφορές Ξενοδοχείων για τους Πανελλήνιους Ιστιοπλοϊκούς Αγώνες Optimist 2010, που θα διεξαχθούν 23-28 Ιουνίου 2010 στην Ιτέα


Η Νομαρχία ζητάει προσφορές από τα Ξενοδοχεία για τους αγώνες Optimist 2010 που θα γίνουν στην Ιτέα

ΠΡΟΣ: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΙΤΕΑΣ, ΑΜΦΙΣΣΑΣ, ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙΟΥ.
Μέσω e-mail.
Αξιότιμοι κύριοι,

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φωκίδας αναλαμβάνει την εξ ολοκλήρου χρηματοδότηση των Πανελλήνιων Ιστιοπλοϊκών Αγώνων Optimist 2010 στην Ιτέα.
Αυτή η κορυφαία ναυταθλητική εκδήλωση συνδιοργανώθηκε πέρυσι, με μεγάλη επιτυχία, με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, και τη συνεργασία του Δήμου Ιτέας και του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας.
Θα επιθυμούσαμε να σας ενημερώσουμε ότι κ΄τη φετινή χρονιά οι Πανελλήνιοι Ιστιοπλοϊκοί ... Αγώνες Optimist 2010, θα διεξαχθούν 23-28 Ιουνίου 2010 στην Ιτέα
Οι αγωνιζόμενοι θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία στα οποία θα κάνει κράτηση η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και ο Ναυτικός Όμιλος Ιτέας (με το σκεπτικό να βρίσκονται όσο το δυνατόν πλησιέστερα στη θαλάσσια περιοχή όπου θα διεξαχθούν οι Αγώνες – χώρος Μαρίνα Ιτέας).
Επειδή όμως υπάρχει μεγάλος αριθμός συνοδών και επισκεπτών η Νομαρχία Φωκίδας από την πλευρά της παρακαλεί οι τιμές των δωματίων να κινηθούν σε λογικά επίπεδα προκειμένου και όσοι βρεθούν στην περιοχή μας να αποκομίσουν θετικές εντυπώσεις στοχεύοντας σε μια νέα επίσκεψή τους στο μέλλον (πρόθεσή μας είναι η μόνιμη διεξαγωγή αυτών των Αγώνων στην Ιτέα).
Να σημειωθεί ότι οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων θα μπορούν να αναρτήσουν στα sites της Νομαρχίας, του Δήμου Ιτέας και της Ε.Ι.Ο. πληροφορίες και ειδικές τιμές δωματίων των ξενοδοχείων τους, για την περίοδο από 23-28/6/2010.
Ευελπιστούμε στην καλύτερη δυνατή προσπάθεια-εξυπηρέτηση από μέρους σας.







• Προκειμένου να αναρτήσετε το ξενοδοχείο σας στο site της Ν.Α.Φ. επικοινωνήστε με τον κ. Ευάγγελο Σαλαμούρα, υπεύθυνο του Τμήματος Μηχ/σης & Πληροφορικής στα τηλέφωνα: 22650-79155, 22653-50511, Fax:22653-50666
Email: v.salamouras@fokida.gr και
t t.mihanografisis@fokida.gr

Η ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ
ΛΑΪΝΗ-ΚΟΛΛΙΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Για να δείτε τις μέχρι τώρα ειδικές τιμές μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου