Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Απέκλεισαν την εθνική Ιτέας - Ναυπάκτου


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 7 Μαΐου 2010, 08:15

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του σχεδίου «Καλλικράτης» πραγματοποιούν κάτοικοι του Δήμου Ιτέας, οι οποίοι έχουν αποκλείσει από τις 6:00 το πρωί την εθνική οδό Ιτέας - Ναυπάκτου, στην 5η χιλιομετρική θέση.

Σύμφωνα με την πρόταση που έχει τεθεί προς διαβούλευση, καταργείται ο Δήμος Ιτέας και συνενώνεται με τους Δήμους Δελφών, Δεσφίνας και Γαλαξιδίου.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα του Δήμου Ιτέας, που αποτελείται από εκπροσώπους όλου του κοινωνικού ιστού της πόλης, αποφάσισε να διεκδικήσει όλα όσα η πόλη της Ιτέας στερήθηκε από άστοχες ενέργειες παλαιότερων ετών.

«Αγωνιζόμαστε για ίση και δίκαιη μεταχείριση» αναφέρει η Επιτροπή Αγώνα του Δήμου Ιτέας.
Από Ζούγκλα

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΧΑΖΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΡΟΜΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ ΔΕΝ ΝΤΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΕΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΒΑΛΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΗ ΠΙΝΑΚΙΔΟΥΛΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΚΟΝΟΜΑ... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΙΑ

    ΕΝΑΣ ΙΤΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΛΕΙΠΑΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΠΑΝΕ ΟΙ ¨ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ¨ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ 2-3 ΩΡΕΣ , (ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΒΛΕΠΕΙΣ), ΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΊΝΑΙ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΙΤΕΑΣ ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή