Κυριακή 16 Μαΐου 2010

ΕΔΩ..ΛΙΔΟΡΙΚΙ...ΕΔΩ..ΛΙΔΟΡΙΚΙ...

Εφιαλτικές ώρες , περνάει ο Δωρικός λαός , αδέρφια , η έρμη η Δωρίδα , για άλλη μια φορά " τιμωρείται " , και δεν είδαμε , δυστυχώς , ούτε ένα σημαδάκι , που να δείχνει πως έχουμε ακόμα .." φιλότιμο " , οι νεκροθάφτες της Επαρχίας μας , εξακολουθούν να βρίσκονται στις..θέσεις τους ..ενώ ο τόπος μας είναι μαυροφορεμένος ..

Άραγε , κατάλαβαν τι ακριβώς έχει συμβεί ; Φοβούμαστε πως ..όχι ..
Αλλά και μεις οι Λιδορικιώτες , έχουμε βαριές ευθύνες , βαρύτατες , αφού " εκχωρήσαμε " τα δικαιώματά μας , δίνοντας " λευκή..επιταγή " σε ανθρώπους που αποδείχτηκαν " κατώτεροι " των περιστάσεων , και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε..ας βάλουμε μυαλό , κι' απο δω και πέρα , ΄να μη επαναλάβουμε τα ίδια λάθη , γιατί η ζωή..συνεχίζεται..
Το Λιδορίκι , πέρασε πολλές δύσκολες στιγμές , αλλά κατόρθωσε να σταθεί στα πόδια του , βέβαια ,... τότε οι.." εχθροί του " ήταν...γνωστοί ..ενώ τώρα ...φάγαμε μόνοι μας το..κεφάλι μας..
Με την ευκαιρία , να ευχαριστήσουμε και τα .." κόμματα " με τους ..μηχανισμούς τους , που με τόσους κόπους και..δυσκολία κατάφεραν να μας φέρουν ΄στο...γκρεμό , τους ευχαριστούμε και..ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΕΘΑ..να τους ανταποδώσουμε τα ίδια και...χειρότερα...και θα κρατήσουμε το λόγο μας , όπως και στην περίπτωση του κ. Μπούγα , ρωτήστε τον...
Ελπίζω , οι Λιδορικιώτες..Λιδορικιώτες , να έβαλαν μυαλό τώρα πια , να κατάλαβαν ποιοί ..αγαπούν το Λιδορίκι και ζουν γι' αυτό , και ποιοί ..απλά.." ζουν και..βολεύονται " απ' αυτό..γιατί η περίπτωση είναι πια..χαρακτηριστική..ας κάνουμε λοιπόν μια καινούρια αρχή , ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ..ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΣΤΗ...ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ..ΠΡΕΠΕΙ
Καλή Κυριακή ....
Απ' το περήφανο Λιδορίκι με αγάπη....Κ.-
Από lidoriki.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου