Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Α.Σ. Οιάνθη Γαλαξειδίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την δοκιμαστική λειτουργία της ιστοσελίδας του ΑΣ ΟΙΑΝΘΗ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙΟΥ.
Από την μικρή βόλτα που ρίξαμε στην σελίδα διαπιστώσαμε ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο και διαλέξαμε από αυτήν, αν μας επιτρέπουν οι φίλοι μας οι Γαλαξειδιώτες, ένα άρθρο που γράφτηκε με αφορμή την νίκη της ομάδας της ...Ιτέας Φωκίδα 2000 τον Απρίλιο.
__________________________________
Δεν μπόρεσε... Ήττα στην Ιτέα με 2-0

Δεν κατάφερε η Οιάνθη να εκμεταλλευτεί τις πολλές κλασσικές ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου και έχασε με κατεβασμένα χέρια από τους πιτσιρικάδες του Κατσιφλώρου!

Στην Ιτέα έγινε ένα νευρικό παιχνίδι αφού τα λάθη και από τις δύο ομάδες δεν έλειπαν. Η Φωκίδα 2000 όμως ήθελε περισσότερο την νίκη και άνοιξε
το σκορ στο 17΄ ύστερα από συνδιασμένη ενέργεια των επιθετικών της και εκμεταλευόμενη το δεύτερο λάθος των κεντρικών αμυντικών των φιλοξενούμενων, στο παιχνίδι. Ακολούθησαν τέσσερις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες από τους Ράπτη, Μπαρλιακό που θα μπορούσαν ακόμα να έχουν καθαρίσει οριστικά το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ναυτικοί δεν είχαν κουράγιο να ανατποκριθούν, αφού η ζέστη και ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος τους είχε "σκάσει"! Έτσι από το 60΄ και μετά οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες να καθαρίσουν το παιχνίδι. Ούτε η αλλαγή του Γεωργαντζή (Ανατσίτος) στο 55΄ αλλά και του Μαρδάκη Κ. (Τσελές) στο 81΄, έφερε την ισοφάριση με αποτέλεσμα η Οιάνθη να δεχτεί το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις!


Η απόδοση της ομάδας μας δεν αντέχει σε κάποια κριτική μιας και δεν έφτασε στα γνώριμα επίπεδα μαχητικότητας των τελευταίων παιχνιδιών. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξαν βέβαια η ζέστη αλλά και ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος του ασυντήρητου γηπέδου της Ιτέας που μέχρι πέρυσι φιλοξενούσε τους αγώνες του Αστέρα Ιτέας στην Δ΄ Εθνική !

Ο Μαρδάκης Ι. παρέταξε τους Χρίστου, Μαρδάκη Κ. (81΄ Τσελές) Μαρδάκη Ι. Σκαφτούρο Μ. Γιαγκλίτση Κ. Γεωργαντζή (55΄Ανατσίτος - Λιτβίνοφ) Γ. Ηλιόπουλο Γ. Μαρδάκη Α. Μπαρλιακό Ι. Καϊμάρα Π. Ράπτη Ι.
Δείτε την ιστοσελίδα της ομάδας http://www.asoianthi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου