Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Επαφές Παπαλάιου με Παπαθανάση,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 9 Μαΐου 2010 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο συνάντηση της Βουλευτού κ. Αφροδίτης Παπαθανάση με την Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Ιτέας για το Χωροταξικό του σχεδίου «Καλλικράτης», παρουσία και του Δημάρχου Ιτέας κ. Αριστείδη Παπαλάιου.

Κατά τη συζήτηση, που έγινε σε ήπιους τόνους και σε πολιτισμένο επίπεδο, η κ. Παπαθανάση υπεραμύνθηκε με θάρρος την πρόταση της κυβέρνησης και προς τιμήν της ...δήλωσε ότι τον τελευταίο λόγο τον έχουν τα όργανα της Αυτοδιοίκησης. Τα μέλη της Επιτροπής αντέτειναν τα δικά τους γνωστά επιχειρήματα και ζήτησαν συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό, αίτημα που έγινε αποδεκτό από την Βουλευτή.

Πράγματι η κ. Παπαθανάση προκάλεσε επικοινωνία του Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Γεωργίου Ντόλιου με τον Δήμαρχο Ιτέας η οποία και έγινε το βράδυ της Τρίτης 15 Μαΐου τ.έ. Ο Υφυπουργός άκουσε με προσοχή τις απόψεις του Δημάρχου ο οποίος μετέφερε τα αιτήματα της Συντονιστικής Επιτροπής και δεσμεύτηκε να τα εξετάσει με προσοχή.

Μετά τα ανωτέρω θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου τόσο για τις ενέργειες της Συντονιστικής Επιτροπής των Ιτιωτών όσο και για την ανταπόκριση της Βουλευτού κ. Παπαθανάση και του Υφυπουργού κ. Ντόλιου.

Ο Δήμαρχος Ιτέας

Αριστείδης Ηλ. Παπαλάιος

7 σχόλια:

  1. Που είναι οι υπόλοιποι ρε παιδιά, σας καπέλωσε ο Δήμαρχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΓΑΛΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΑ! ΟΛΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΑ! ΔΕΝ ΚΑΠΕΛΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Ο ΠΑΠΑΛΑΪΟΣ! ΜΗ ΛΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όλη η επιτροπή ήταν παρούσα αλλά μόνο ένα όνομα διαβάζουμε στην υπογραφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι δυνατόν κάθε φορά να γράφονται και τα 17 ονόματα της επιτροπής!! Αφήστε τη μαύρη προπαγάνδα! Πέρασαν 75 χρόνια από το Γκεμπελισμό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ ΑΝΩΝΥΜΟ

    Και βεβαια ενα ονομα διαβασες,γιατι ειναι δελτιο τυπου της δημαρχειας και υπογραφει παντα ο δημαρχος ή καποιος α/α .
    'Αλλα επρεπε να σ ανυσηχουν σ αυτην την συναντηση...
    με ηπιους τονους και πολιτισμενο επιπεδο,εχεις δει ΚΕΡΑΥΝΟ σε ξαστερο ουρανο ;αυτο να περιμενεις !!!

    Τοτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιοζεφ γκεμπελς 1897-1945
    Τα χαρίσματά του ήταν η παροιμιώδης ικανότητά του να χειραγωγεί μέσα από «πύρινους» λόγους και επιθετικά κείμενα και η έφεσή του στις δολοπλοκίες. Ο αρχηγός των SS Χάινριχ Χίμλερ είχε κάποτε πει για τον Γκέμπελς: «Δώστε σε αυτόν τον άνθρωπο ένα μικρόφωνο ή έναν καλό στυλογράφο και θα κάνει τους εβραίους να αυτοκτονήσουν από ενοχές».

    Μην ψάχνετε λοιπόν Γκέμπελς στο φόρουμ. Αυτοι βρίσκονται σε 4οροφα κτιρια και εχουν και μικρόφωνα και γραμματείς και ολο τον εξοπλισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν την συνάντηση την έκανε η συντονιστική επιτροπή αγώνα έπρεπε η ίδια να δώσει και να υπογράψει την ανακοίνωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή