Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΚΑΙ Ο ΛΥΚΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΑΠΟΓΥΜΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ...

Σε κλίμα έντασης συνεχίστηκε χθες στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αμφισσας η δίκη των δύο ειδικών φρουρών Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.Η χθεσινή κατάθεση του διευθυντή ιδιωτικού γυμνασίου, στο οποίο φοιτούσε ο Αλέξης, "απογύμνωσε" για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες τα επιχειρήματα της υπεράσπισης των κατηγορουμένων, που από την πρώτη ...στιγμή είχαν μιλήσει για "αντικοινωνική συμπεριφορά" του 15χρονου.
Ο διευθυντής του σχολείου περιέγραψε με τα καλύτερα λόγια τον Αλέξη, χαρακτηρίζοντάς τον "καλό παιδί, συνεσταλμένο και ήπιων τόνων", όπως είχε κάνει λίγες μέρες νωρίτερα από το βήμα του μάρτυρα και ο λυκειάρχης του σχολείου όπου φοιτούσε ο 15χρονος όταν δολοφονήθηκε.
Ο μάρτυρας χθες μίλησε για τη μεγάλη αγάπη που έτρεφε για την αδελφή του ο Αλέξης και τόνισε ότι το μοναδικό παράπτωμά του ήταν ότι κάποιες μέρες καθυστερούσε 2 με 3 λεπτά, προκειμένου να έρχονται μαζί στο σχολείο.
Η στάση του συνηγόρου υπεράσπισης Αλέξη Κούγια, που μεταξύ άλλων ρωτούσε τον μάρτυρα εάν η συμπεριφορά του φίλου του Αλέξη (σ.σ.: ο 15χρονος που βρισκόταν μαζί του τη στιγμή που χτυπήθηκε από τη σφαίρα Κορκονέα) είχε χαρακτηριστικά αντιεξουσιαστή, προκάλεσαν την αντίδραση της προέδρου.
Η δίκη συνεχίζεται.
Από ΠρέζαΤιΒι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου