Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Ανώνυμη καταγγελία για τον Διοικητή του Νοσοκομείου

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Η ανοιχτή Διακυβέρνηση αποφάσισε στο Νοσοκομείο της Άμφισσας να προΐσταται ένας ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ εξ ΕΥΒΟΙΑΣ , ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ δεν είχε υποβάλλει αίτηση για το Νομό Φωκίδας.

Μετά από 6 μήνες κωλυσιεργίας και μαγειρέματος καθώς και αρκετού παρασκηνίου η απέχουσα τάχα βουλευτής ΞΥΠΝΗΣΕ και έφερε την Εύβοια στη Φωκίδα γιατί στη Φωκίδα που την υποστήριξαν με τη ψήφο τους ήταν όλοι βλάκες . αμόρφωτοι και απολιτικοποίητοι άρα και ανίκανοι... για τη διοίκηση του Νοσοκομείου.

Θα έρθουν όμως μεθαύριο να μαζέψουν τα πρόβατα για την απαιτούμενη στήριξη των μέτρων, για τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ,για τη δημιουργία νέων στελεχών και φυσικά για τη διαιώνιση δικού τους αρεστού Πασοκικού
κατεστημένου.

Η απαξίωση των Τοπικών Στελεχών δεν έχει όριο.

Η ιστορία όμως μας έχει διδάξει ό,τι: Ο καιρόc έχει γυρίσματα και ο καιρόc περνά τόσο γρήγορα και οι πολιτικοί εισπράττουν αυτό που
παρήγαγαν και δημιούργησαν.

Η σιωπή των αμνών βέβαια στη παρούσα κατάσταση τους βολεύει, αλλά όχι για πολύ. Όλοι και όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

Βέβαια το κόμμα τι έπραξε. Κοιμάται? Ο Γραμματέας και αυτός κοιμάται?

Όταν λοιπόν με το καλό ξυπνήσουν τότε όλοι μόνο στα όνειρά τους θα θυμούνται τη Φωκίδα , αλλά δεν θα τους θυμάται εκείνη.

Η υπομονή όπως λένε έχει και τα όριά της. Εμείς έχουμε για λίγο ακόμη και περιμένουμε να δούμε και να ακούσουμε τα νεότερα για τα έργα, για την ανάπτυξη και την αναβάθμιση του Νομού για όλα όσα πριν ως αντιπολίτευση κατήγγειλαν.

Και θα γελάμε ή θα κλαίμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Την καταγγελία αυτήν την δημοσιεύσαμε παρότι ανώνυμη γιατί δεν έθιγε άμεσα συγκεκριμένα πρόσωπα παρά μόνο πολιτικά πρόσωπα στα οποία είναι επιτρεπτή η κριτική.

1 σχόλιο:

  1. Παπαδόπουλος Περικλής με σπουδές στην Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων ο περί ου ο λόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή