Σάββατο, 6 Μαρτίου 2010

Δελτίο Τύπου της ΓΣΕΕ και της ΠΟΣΤ για την επίθεση στον Παναγόπουλο

Η ΓΣΕΕ εξέδωσε ένα απίστευτο δελτίο τύπου για το επεισόδιο εναντίον του Παναγόπουλου. Δεν είμαστε υπέρ του ξυλοδαρμού κανενός αλλά η Συνδικαλιστική ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στη ΓΣΕΕ έχει απομονωθεί απο την διάθεση του κόσμου. Με αφορμή αυτό το γεγονός, αλλάζουν την ατζέντα της ημέρας και όσα θα έπρεπε να πούνε για την επίθεση που δέχεται ο εργαζόμενος από την Κυβέρνηση τα λένε ενάντια σε αυτούς που πέταξαν γιαούρτια και καφέδες στον πρόεδρο της ΓΣΕΕ, όσο για την επίθεση στον Γλέζο ούτε κουβέντα.
Δολοφονική επίθεση δέχεται ο Ελληνικός λαός, με τα μέτρα λιτότητας που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, αλλά οι κυβερνητικές μαριονέτες της ΓΣΕΕ θέλουν να βλέπουν μόνο τον χορτάτο θεατρίνο της ΓΣΕΕ που πήγε στο Νοσοκομείο για να διαπιστώσει δήθεν "...ότι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η ζωή του"
Η ΓΣΕΕ πρέπει να κηρύξει απεργία διαρκείας για τα απίστευτα μέτρα εναντίον των εργαζομένων. Δεν φτάνει μια τρίωρη στάση εργασίας ούτε αρκεί να χρησιμοποιηθεί η εξόφθαλμη μεγέθυνση ... ενός σχετικά ασήμαντου γεγονότος για να εκτοξεύονται ψευδείς κατηγορίες
Όσοι είδαν το βίντεο της επίθεσης ούτε παλούκια είδαν ούτε και σημαίες και αντίθετα με αυτά που γράφονται ο Παναγόπουλος φαίνεται στο βίντεο, ο ίδιος να επιτίθεται σε κάποιον επειδή του είχε ρίξει νερό και τον είχε προκαλέσει. Δεν ξέρουμε αν έγιναν και άλλα επεισόδια που δεν έδειξε η κάμερα αλλά αν δεν συνέβησαν, τότε η εισαγωγή του στο Νοσοκομείο θα του χρησιμεύσει τουλάχιστον για μια ακόμη παχουλή αποζημίωση από την ασφαλιστική του, για να ενισχύσει ο καημένος το ...ασθενικό του εισόδημα. Που να του φτάσουν 200.000 τον χρόνο.
Καμιά προστασία καμίας αστυνομίας δεν μπορεί να προστατέψει κανένα συνδικαλιστή από τους εργαζόμενους . Όλοι το ξέρουν, οι χλιδάτοι προύχοντες του συνδικαλιστικού κινήματος θα έρθουν αντιμέτωποι ξανά με την οργή των εργαζομένων.
Το ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιείται για να περάσουν τα χειρότερα μέτρα που πέρασαν ποτέ. Όσοι το ψήφισαν στις εκλογές πρέπει να ξέρουν ότι χρησιμοποιήθηκαν και χρησιμοποιούνται ενάντια στα συμφέροντά τους. Η ΝΔ δεν θα μπορούσε ποτέ να περάσει αυτά τα μέτρα.
Τα γεγονότα με τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ έχουν μικρή σημασία , αλλά χρησιμοποιούνται από την ΓΣΕΕ για να μην υπάρξει καμία αντίδραση στην επίθεση της κυβέρνησης
Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία σήμερα είναι να δημιουργηθεί κάποια μεγάλη ενωτική δύναμη που να εκφράσει όλους τους εργαζόμενους και να τους οδηγήσει στην Νίκη.
Οι ηττημένοι εργαζόμενοι δεν θα βρεθούν ούτε στην ΝΔ ούτε στο ΠΑΣΟΚ αλλά στην αγκαλιά της ακροδεξιάς. Δεν είναι τυχαίο οτι ψήφισαν το ΛΑΟΣ μαζί με το ΠΑΣΟΚ τα νέα μέτρα μετατροπής των εργαζόμενων σε δούλους.
Διαβάστε την ανακοίνωση της ΓΣΕΕ, την Ανακοίνωση της ΠΟΣΤ , που κρατάει κάπως τα προσχήματα και την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και της ΚΟΕ και δείτε ξανά το βίντεο της επίθεσης:
Μην ξεχνάτε όμως ότι οι αγώνες τώρα αρχίζουν.

Ανακοίνωση ΓΣΕΕ
Άνανδρη, προσχεδιασμένη και προβοκατόρικη δολοφονική επίθεση κατά του Οργανωμένου Συνδικαλιστικού Κινήματος. Στην απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ που έγινε στο Σύνταγμα και σε μια ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΔΡΑ χτυπήθηκε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος και άλλα συνδικαλιστικά στελέχη.
Με το ξεκίνημα της ομιλίας του Προέδρου της ΓΣΕΕ, οργανωμένες ομάδες μεταξύ αυτών ορισμένοι που κρατούσαν κοντάρια και σημαίες της ΚΟΕ (Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδος), ξεπήδησαν από διαφορετικές κατευθύνσεις και επιτέθηκαν κατά του Προέδρου και των άλλων στελεχών χτυπώντας τους δολοφονικά και αδιακρίτως. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η ζωή του.
Η ΓΣΕΕ, το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα και το σύνολο των εργαζομένων και της Ελληνικής κοινωνίας καταδικάζει απερίφραστα αυτές τις προβοκατόρικες συμπεριφορές που τορπιλίζουν τους δημοκρατικούς και συνδικαλιστικούς θεσμούς της χώρας μας. Την ώρα που το Συνδικαλιστικό Κίνημα δίνει μάχες για τα εργατικά, οικονομικά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων, οι συγκεκριμένες πολιτικές ομάδες επιτίθενται κατά της ΓΣΕΕ και του οργανωμένου συνδικαλιστικού κινήματος.
Καλούμε την κυβέρνηση και τον Υπουργό προστασίας του Πολίτη να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να προχωρήσουν στην πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ο εργατοπατέρας Παναγόπουλος αφού δέχτηκε επίθεση με «επικίνδυνα» υλικά όπως γιαούρτη, νερό, και ice tea, από εργαζόμενους που είχαν προφανώς εξαγριωθεί από τον ρολό του ως ενσυνείδητου υπηρέτη των συμφερόντων των εργοδοτών βιαιοπράγησε πρώτος ενάντια στους εργαζόμενους που των γιούχαραν και τον αποδοκίμαζαν εμπράκτως εκτοξεύοντας τα διάφορα υγρά εναντίον του.

Τα πλάνα από το video που παραθέτει το καθεστωτικό Mega Chanel, είναι άκρος αποκαλυπτικά!
Ο Παναγόπουλος με τους μπράβους του – δείτε τους παραφουσκωμένους και υπέρβαρους ανίκανους προς κάθε εργασία τύπους που των περιστοιχίζουν – εφορμά προς τον διαδηλωτή ο οποίος του πετάει το ice tea. Η επίθεση του Παναγόπουλος συνεπικουρούμενος από τους μπράβους του, εξαγριώνει τους διαδηλωτές οι οποίοι παρεμβαίνουν και η σύγκρουση γενικεύεται. Τα αποτελέσματα γνωστά.

Όσο και ένα προσπαθούν να διαμεσολαβήσουν την αλήθεια τα καθεστωτικά Μέσα Μαζικού Γκεμπελίσμου, η πραγματικότητα δεν κρύβεται.

Μέχρι και από τα δικά τους πλάνα αποκαλύπτονται ξεκάθαρα πως ο Παναγόπουλος είναι αυτός ο οποίος εφορμά πρώτος και καλύτερος επικεφαλής των μπράβων του ενάντια στον κόσμο που τον αποδοκιμάζει.

Δείτε το video:

http://www.youtube.com/watch?v=2Y3Z82VmgUg&feature=player_embedded

όπου τα πλάνα του καθεστωτικού αναλύονται καρέ καρέ και καταδεικνύετε με ακρίβεια το γεγονός πως ο εργατοπατέρας Παναγωπουλος βιαιοπράγησε πρώτος ενάντια στους εργαζόμενους που των γιούχαραν και τον αποδοκίμαζαν εμπράκτως.

Όσον αφορά τους σχολιασμούς του θιάσου του Mega Channel, τα νοητικά άλματα στα οποία υπερβαίνουν προκειμένου να αντιστρέψουν την εικόνα που αποδίδει το video που οι ίδιοι παραθέτουν, είναι πραγματικά απολαυστικά!

Τελικά φαίνεται πως τα νοητικά άλματα από τα οποία βρίθει η οικονομική τους σκέψη – λέμε τώρα – δεν αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό. Τα νοητικά άλματα αποτελούν συστημικό στοιχείο του τρόπου σκέψης τους καθώς φυσικά και των λεγομένων τους!

Ε ρε γέλια!

Όσον αφορά τον Παναγόπουλο σημειολογικά η στάση του τόσο κατά το γεγονός αυτό καθώς και καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας του στην Γ «Σ» «Ε» Ε πιο πολύ σε μαφία παραπέμπει παρά σε οποιαδήποτε παράδοση εργατικού ρεφορμιστικού συνδικαλισμού.


Επίθεση ενάντια στο Συνδικάτο . Είναι επίθεση στον Εργαζόμενο.

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος και εκπρόσωποι των εργαζόμενων δέχτηκαν πρωτοφανή, άνανδρη και δολοφονική επίθεση κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα .
Η επίθεση αυτή αποτελεί προβοκατόρικο χτύπημα στο οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα και στους εργαζόμενους.
Η ΠΟΣΤ καταδικάζει αυτούς που σχεδίασαν και υλοποίησαν τις αποτρόπαιες πράξεις, που στοχεύουν στην καρδιά, τους Κοινωνικούς και Εργατικούς αγώνες.
Τέτοιες ενέργειες δυναμιτίζουν τη συνοχή της Ελληνικής Κοινωνίας και θέτουν σε κίνδυνο την ελεύθερη έκφραση , την αγωνιστική διεκδίκηση και την υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων.
Οι εργαζόμενοι με ενότητα τούτες τις κρίσιμες ώρες για το λαό και τη χώρα , μαζί με τους εκπροσώπους τους στο μαζικό συνδικαλιστικό κίνημα , δίνουμε τη μάχη για να αποτρέψουμε τις καθοδηγούμενες νεοφιλελεύθερες συνταγές των Βρυξελών και των αγορών που οδηγούν την Ελληνική Κοινωνία σε βαθιά κρίση.
Η ΠΟΣΤ μαζί με τους εργαζόμενους στα Ελληνικά Ταχυδρομεία και όλους τους εργαζόμενους της χώρας θα δώσουμε τη μάχη , να αποκρούσουμε τα μονομερή και άδικα μέτρα της κυβέρνησης και να πληρώσουν όσοι πλούτισαν στις πλάτες των εργαζόμενων.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι τέτοιου είδους άνανδρες και υποκινούμενες επιθέσεις στο συνδικαλιστικό κίνημα και στους εκπροσώπους του δεν μας πτοούν , αντίθετα μας ενδυναμώνουν για τη συνέχιση του μαζικού μας αγώνα και την αποκάλυψη των ηθικών αυτουργών και των ύποπτων κινήτρων τους.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Στην «ενοχοποίηση» αυτή των μελών του απάντησε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τονίζει ότι ευθύς εξ' αρχής καταδίκασε την επίθεση, μιλά για συκοφαντία και συνιστά περισσότερη ψυχραιμία τις κρίσιμες τουτες ώρες.

Ειδικότερα, σχετικά με την ανακοίνωση της ΓΣΕΕ ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει: «Για την επίθεση που δέχθηκε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ.Παναγόπουλος κατά τη διάρκεια της σημερινής κινητοποίησης, τοποθετήθηκαν αμέσως και την καταδίκασαν με δηλώσεις τους τόσο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ.Τσίπρας, όσο και η ίδια η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ».

»Δεν καταλαβαίνουμε επομένως την τοποθέτηση της ηγεσίας της ΓΣΕΕ, η οποία ενοχοποιεί μία από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία μάλιστα με ανακοίνωσή της τοποθετείται με σαφήνεια, διαψεύδοντας κάθε συκοφαντία. Ο ΣΥΡΙΖΑ και όλες οι συνιστώσες του δίνουν τη μάχη τους με πολιτικούς και ιδεολογικούς όρους και δεν έχουν καμία σχέση με οποιεσδήποτε πρακτικές που εμπεριέχουν σωματικές ή άλλες επιθέσεις βίας».

»Οι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες για τους εργαζόμενους και γενικότερα για τις εργαζόμενες τάξεις. Όλοι πρέπει να διατηρήσουμε και όχι να απολέσουμε την ψυχραιμία μας, όπως δυστυχώς, συμβαίνει με αυτήν την τοποθέτηση της ηγεσίας της ΓΣΕΕ».

Νωρίτερα με ανακοίνωσή της τοποθετήθηκε και η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας (ΚΟΕ), στην οποία «καταγγέλλει την προβοκάτσια που έστησαν από κοινού ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χ.Παπουτσής και ο ακροδεξιός βουλευτής του ΛΑΟΣ Α.Γεωργιάδης, στοχοποιώντας την ΚΟΕ και κατ' επέκταση τον ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια σε βάρος του Χ.Παναγόπουλου. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ συγκυβερνά με τον Καρατζαφέρη, και στις κοινοβουλευτικές ψηφοφορίες και στην προβοκάτσια».

»Είναι γνωστό ότι η ΚΟΕ έχει ριζικά διαφορετική γραμμή από την ηγεσία της ΓΣΕΕ, ειδικά σε αυτή την περίοδο όπου οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη επίθεση της μεταπολίτευσης. Αυτή τη γραμμή όμως, είναι επίσης γνωστό, ότι η ΚΟΕ την παλεύει με τους δικούς της όρους, με τους τρόπους που επιλέγει η Αριστερά, μαζικά και πολιτικά, μέσα στους εργασιακούς χώρους και στην κοινωνία» τονίζει η ΚΟΕ

14 σχόλια:

 1. Τα πράγματα είναι απλά, το ΠΑΣΟΚ μέσω της ΓΣΕΕ ζητάει από τον Χρυσοχοιδη να αναλάβει τον ΣΥΡΙΖΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γιατί έφαγε ξύλο ο Παναγόπουλος; Μα είναι ένα απλό τυχαίο γεγονός!
  Αυτόν βρήκαν πρόχειρο. Αυτόν βρήκαν πρώτο.
  Όταν συναίνεση φτιάχνεται σε βάρος του εργαζομένου τότε νόμος γίνεται το δίκιο του εργάτη σε μια δικαιοσύνη που αποδίδεται πια επιτόπου. Και ο τόπος του εγκλήματος είναι η Βουλή.
  Η Βουλή που αδυνατεί να αναλάβει τις Ιστορικές ευθύνες της.
  Αύριο θα πετύχουν κάποιον άλλον και αλίμονο του. Αθώοι δεν υπάρχουν αυτή την ώρα.
  Και όσοι δεν καταλάβουν το βάθος της εικόνας όσοι δεν κατανοούν ότι από εδώ κάτω σε αυτή την ταπεινή γωνιά του φράχτη, αγκαλιά με την κοινωνία μάθαμε να ψυχανεμιζόμαστε τα μελλούμενα και να κοιτάμε στο μέλλον με τόλμη,όσοι δεν καταλαβουν κακό του κεφαλιού τους.
  Δεν υπάρχει αίτημα υπάρχει μόνο οργή που βγήκε ήδη απο τον Δεκέμβρη.
  Προφανώς και τα ΜΜΕ θα φάνε ξύλο αν...

  συνεχίσουν να παίρνουν την θέση υπέρ κάποιου σε αυτό τον χαμό. Σε αυτό που έρχεται η θέση των ΜΜΕ είναι θέση αναμεταδότη.
  Δεν μιλάμε για πιτσιρίκια πλέον αλλά για μπαμπάδες και βλέπω καπνό και μυρίζει ήδη κάτι καμένο.
  Καταστροφή, Εξέγερση σίγουρα είναι πρόοδος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @ Ανώνυμος:
  Κάτι τέτοια γράφετε αγαπητέ μου κύριε και θα πάτε τον Καρατζαφέρη στο 20%!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εδώ που φτάσαμε φίλε όφι, η σκόνη δεν κρύβεται πια κάτω απ' το χαλί.
  Μπορεί το Δεκέμβρη του '08 να κάναμε πως δεν καταλαβαίναμε τι συμβαίνει στην κοινωνία, αλλά φοβάμαι πως πλέον η κοινωνική έκρηξη είναι πολύ κοντά "κι έρχεται η στιγμή για ν' αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θ' αφήσεις" που 'λεγε κι ο Νιόνιος.
  Βέβαια η στροφή προς την ακροδεξιά είναι ιστορικά ένας κίνδυνος σε στιγμές κρίσεις, αλλά το σίγουρο είναι πως τελείωνει η εποχή της εκ του ασφαλούς κριτικής κι ο καθένας μας θα πρέπει να πάρει θέση στην ΠΡΑΞΗ για ότι συμβαίνει στην κοινωνία......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μηπως καποιες αλλες πολιτικες παραταξεις πρεπει να "πεισουν"τον κοσμο,αφου βεβαια τα βρουν μεταξυ τους,οτι ειναι ικανες με τις προτασεις τους και τα εργα τους να βγαλουν την Ελλαδα απο το αδιεξοδο,αποτρεποντας την ανοδο του ΛΑΟΣ ,εκτος βεβαια και εαν θελουν οι
  "μαχες" που δινουν να ειναι μονο και μονο να κρατησουν το 2,5 ή 3,5 ή καπου εκει γυρο.-
  Και βεβαια θα συμφωνισω με ανωνυμο
  10:05 μ.μ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η κρίση φέρνει πόλωση.
  Ποιος θα πληρώσει την κρίση;
  Αυτό είναι το ζητούμενο που παίζεται.
  Κανέναν δεν ενδιαφέρει αν το ένα ή το άλλο κόμμα περάσει μπροστά στις δημοσκοπήσεις.
  Τα τεχνητά διλήμματα που προσπαθούσαν να βάλουν στον κόσμο χάνουν την λάμψη τους απο την εμφάνιση των πραγματικών διλημμάτων.
  Η κοινωνία ή θα ενωθεί ενάντια στους εκμεταλλευτές της, ή οι εργαζόμενοι θα υποδουλωθούν με τρόπο που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά.
  Σε αυτήν την μάχη αναγκαστικά θα τοποθετηθούν όλοι, είτε άμεσα, είτε μέσω των συμμαχιών που θα φτιάξουν.
  Η μάχη πρέπει να είναι νικηφόρα γιατί αν ηττηθεί το εργατικό κίνημα, την ήττα πάντα την καρπώνεται το πιο αντιδραστικό κομμάτι που μετέχει σε μια τέτοια σύγκρουση.

  Πρέπει να συγκροτήσουμε ομάδες εργαζομένων ενάντια στο Σύμφωνο σταθερότητας που να συμμετέχει ο κόσμος για να πιέσουμε ή ακόμα και να προσπεράσουμε την συνδικαλιστική γραφειοκρατία που έχει άλλα συμφέροντα.
  Η μάχη θα δοθεί είτε κάποιοι από μας την δώσουν είτε όχι.
  Όσοι, μείνουν έξω από αυτήν ουσιαστικά στηρίζουν τους ισχυρούς.
  Οι διασπαστικές πρακτικές που εξετάζουν ποιο κόμμα ψηφίζει ο άλλος πρέπει να σταματήσουν.
  Όλοι μαζί με το κόμμα του ο κάθε ένας, ή και χωρίς αυτό, μόνο έτσι θα νικήσουμε .
  Η εξαθλίωση που μας ετοιμάζουν οι ισχυροί πρέπει να μείνει κενό γράμμα.
  Αυτά που γράφουν τα χαρτιά τους και οι συμφωνίες τους έχουν τόση αξία όση εμείς τους δίνουμε.Αν τα αμφισβητήσουμε μαζικά παύουν να υπάρχουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. @Iteanet
  Δεν θα διαφωνησω,με το σκεπτικο σας,ουτε λαμβανω υπ οψιν τις δημοσκοπισεις,αλλα ο λαος χρειαζεται καποιον συντονιστη ( να το πω ετσι )
  εναν που θα μπει μπροστα ( δεν γινεται διαφορετικα ) για να φτασουμε καπου.
  Η ενσταση μου ηταν στο θεμα της "πειθους" στο οποιο και σεις συμθωνειτε ( και παραθετω σχετικο σχολιο σας " Ο/Η Ιteanet είπε...
  Εμείς φταίμε που δεν καταφέραμε να πείσουμε τον κόσμο αυτό που κατά βάθος όλοι γνώριζαν οτι και το ΠΑΣΟΚ θα τα κάνει ίδια και χειρότερα από την ΝΔ
  06 Μαρτίου 2010 10:53 μ.μ. ").

  Η αριστερα δεν μας εχει πεισει....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Φίλε μου έχουμε την ανάγκη των διαπιστώσεων αλλά και την ανάγκη της δράσης.

  Το ζητούμενο δεν είναι εύκολο αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει εύκολος δρόμος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ναι ο.κ ιτεανετ, αλλα απο τη στιγμη που διευθυντης της ορχηστρας,ειναι το κεφαλαιο,το οποιο τιμωρει[με τους γωστους τροπους οτιδηποτε''φαλτσο'']μηπως ο ''φοβος'' μας ριξει κατω΄;.Ολα φιλτραρονται και οτι ξεφυγει,τιμωρειται παραδειγματικα.avalon.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Φίλε Avalon το βενζινάδικο της γειτονιά σου έχει αρχίσει ήδη να σε τιμωρεί.
  Αυτοί που καλούνται να πληρώσουν το μάρμαρο δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη.
  Το γεγονός του συντονισμού μεταξύ δευτεροβάθμιων ομοσπονδιών, ΟΛΜΕ , ΔΟΕ, Νοσοκομειακοί γιατροί ,δίνει ελπίδα.
  Η διαφοροποίηση Σκανδαλίδη σήμερα, δείχνει οτι δεν είναι ανίκητοι.
  Ο ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ θα είναι και αυτός στις κινητοποιήσεις που θα ρθούν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. @ITEANET
  Ειδατε λοιπον τι κανει η αμεση δημοσιοποιηση των σχολιων !!
  Συμμετοχη ατομων και αποψεων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Οταν ολοι προσπαθουν να φωλιασουν τον φοβο στη καρδια του απλου ανθρωπου[μεγαλοκαναλαρχες,μεγαλοεκδοτες,πολιτικοι,παπαγαλακια εκλεγμενα η διορισμενα] απειλωντας του,το σπιτι του που χρωσταει,τη δουλεια του που ξεψυχαει, τα παιδια του που θελουν να φανε,οταν του παρουσιαζουν και προετοιμαζουν το αυριο σαν τρενο που ερχεται να τον πατησει,ενω αυτοι εξασφαλισμενοι,ανευθυνοι,και παντα ατιμωρητοι ευδοκιμουν,τοτε τι χαρακτηρισμο θα τους δινατε,και πως θα τους ονομαζατε με μια λεξη;.avalon.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Φίλε avalon ο φόβος είναι διπλός.
  Οι κρατούντες έχουν οι ίδιοι μεγαλύτερο φόβο για το αν θα τα καταφέρουν, ή όχι να περάσουν την κρίση τους στην τσέπη μας.
  Εμείς έχουμε μάθει και με τα λίγα αυτοί όχι.
  Είναι φοβισμένοι και η δύναμή τους είναι η άγνοιά μας.
  Εμείς είμαστε σαν ένα ταύρο που το οδηγούν με το σκοινί. Ακόμα και ένα μικρό παιδί θα μπορούσε να μας πάει όπου θέλει άμα συνεχίσουμε και αγνοούμε την δύναμή μας.

  Ο ταύρος τώρα έχει εξαγριωθεί και ο φόβος περνάει και από τις δύο πλευρές.
  Είναι ένας πόλεμος επιβίωσης αυτό που συμβαίνει σήμερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Οταν ο ΓΑΠ νο2,μιλησε για πολεμο και για την εθνικη μας κυριαρχια,η γιαγια μου που ειναι 95,και στην κυριολεξια ειχε πολεμησει το`40,γελασε και μου ειπε τι ξερει αυτος απο πολεμο,τι ξερει απ`τη ζωη και το χαμο.Δυστυχως αρπαζουν τη χαρα και το ονειρο απ`τον κοσμο.avalon.

  ΑπάντησηΔιαγραφή