Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Η χαζός είναι ο Γιωργάκης, ή εμάς μας περνάει για χαζούς . Ρε άντε απο δώ μην μας δουλεύετε κιόλας

Δεν θα αφήσουμε τη χώρα να βουλιάξει", τόνισε ο πρωθυπουργός στο υπουργικό Συμβούλιο, αναφερόμενος στην οικονομική κρίση: "Είναι έτοιμοι οι άνθρωποι τους ενός μισθού να βοηθήσουν τη χώρα", σημείωσε ο Γ. Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι συγκινείται ειλικρινά όταν τον σταματούν στο δρόμο και του λεν ότι "για την πατρίδα δίνουμε και το μισθό μας" [...]

"Ζητάμε συστράτευση για τη σωτηρία της χώρας. Οι πολίτες είναι διατεθειμένοι να μας βοηθήσουν. Παρά το κόστος και την επιβάρυνση που θα έχει καθένας. Η συντριπτική πλειοψηφία λέει 'ναι". Όλοι οι άνθρωποι της σκληρής εργασίας. Αυτή είναι μια απτή απόδειξη του μεγαλείου του ελληνικού λαού", υπογράμμισε.
"Αυτό αποτελεί απάντηση σε όσα λέγονται για τους ... Έλληνες", πρόσθεσε και τόνισε ότι όλοι οι πολίτες είναι έτοιμοι να βοηθήσουν αλλά αυτή τη φορά απαιτούν και δικαίως να δουν ότι τα χρήματα και οι προσπάθειές τους πιάνουν τόπο και ότι το κράτος παίρνει το ρόλο του στα σοβαρά.
Σημείωσε ότι "το δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας είναι μόνο η κορυφής του παγόβουνου, αλλά είναι επείγουσα η αντιμετώπισή του, γιατί αφαιρεί από τη χώρα μας τη δυνατότητα να καθορίζει την τύχη της". "Αλλιώς θα βρεθούμε και πάλι στο μέλλον στο ίδιο σημείο. Η ανομία, η εκτεταμένη διαφθορά και η ατιμωρησία αποτελούν βασικά αίτια", πρόσθεσε.

Σχόλιο:
Δεν είμαστε καλά, έχουν σαλέψει τα λογικά μας. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά στη χώρα μας. Δεν θα θέλαμε να "λαϊκίσουμε" αλλά δεν πάει άλλο.

Εμείς θα πληρώσουμε την κρίση; Εμείς τη δημιουργήσαμε που μας έχουν πάρει και τα "σώβρακα"; Εμείς θελήσαμε την Ολυμπιάδα; Εμείς κλέψαμε το κράτος;
Καλά τα λέτε τα περί διαφθοράς και ανομίας αλλά πήγε κανένας φυλακή για τα όσα "έκλεψαν", από τους πολιτικούς μας ή θα πάει μήπως;
Τότε γιατί να πληρώσουμε;
Εσείς κύριε Πρωθυπουργέ, της "σοσιαλιστικής" κυβέρνησης, ας αφήσουμε τους άλλους τους "καπιταλιστές" της Ν.Δ., τι θα δώσετε;
Οι βουλευτές σας είναι διατιθεμένοι να δώσουν το δικό τους μισθό;
Φτάνει πια το δούλεμα, μην υποβάλλεται άλλο τους πολίτες σε δοκιμασία.
Είπαμε μπορεί ο Ελληνικός λαός να έχει ευαισθησίες αλλά μην τον περνάτε και για μ....α!
Κάποια μέρα θα ξυπνήσει και τότε θα την πληρώσουν όλοι για όσα του έχουν κάνει τόσα χρόνια.
Ξυπνήστε ρεεεεεεεε, μας δουλεύουν!!!
Από lamianews

10 σχόλια:

  1. Ο Γιωργάκης, η οικογένεια του και ΟΛΟΙ της Βούλης τί θα βάλουν; Τις ιδέες;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΠΑΛΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και φτου από την αρχή...Σενάριο που έχει παιχτεί πολλές φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν καταλαβα καλα την τελευταια
    προταση της κυριας αναρτησης " Ξυπνηστε ρεε κλπ,κλπ " ,γιατι ο φιλος χρησημοποιει δευτερο πλυθηντικο προσωπο,εγω θα ελεγα η αγανακτηση και η προτροπη να ειναι
    σε ΠΡΩΤΟ πλυθηντικο.
    Ασε που για την καταντια μας ΟΛλΟΙ ΜΑΣ ευθυνομαστε,κανενας δεν μενει απ εξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,ΜΙΣΘΩΤΟΙ,ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ,ΚΑΤΑΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΕΥΡΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ.ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΝΟΙΚΙ,ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΑΦΗΣΑΝ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΤΕΒΕ, ΕΠΙΤΑΓΕΣ,ΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΤΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΥΦΤΕΣ ΤΑ ΕΥΡΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.ΣΠΑΩ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ,,,...avalon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα τι βλάκες μας κυβερνάνε ρε παιδιά;Το αναλογίζεστε;Ακόμα κι όσοι τους ψηφίζετε και θα τους ξαναψηφίσετε, δεν το σκέφτεστε καμιά φορά;Πέρα απ' τη πολιτική τους μικρότητα, την οσυοκαμψία μπρος στους δυνατούς και την εθνική και ατομική τους αναξιοπρέπεια, είναι και τραγικά γελοίοι:
    Πρώτα ο Μπουχέσας, ο ηγέτης που κουράστηκε να μην κάνει τίποτα, αγχώθηκε απ' τις ευθύνες και την πούλεψε νύχτα(έχει ήδη γράψει ιστορία) μ' όλο εκείνο το τσίρκο που 'χε για κυβέρνηση:
    -Πάκης ο σοβαρός,
    -Βουλγαράκης ο νόμιμος και ηθικός,
    -Λιάπης ο εστέτ,
    -Αβραμόπουλος ο αβρός,
    -Σαμαράς ο ποιητής,
    -Μαγγίνας ο φιλόξενος,
    -ο Θανάσης ο Μπούρας καιαιαιαιαιαι
    guest star ο Αντώναροοοοοοοοοοοος.
    Τώρα ο Γιωργάκης, που αμολάει ότι κοτσάνα του ψυθιρίσουνε, την έχει δει ο μεγάλος ηγέτης που με τα ωραία αγγλικά του και τις διεθνείς επαφές του θα σώσει τη χώρα!!!!
    Ήμαρτον, μα τι ναρκωτικά παίρνει αυτό το παιδί!!
    Κοντά του,
    -ο Δρούτσας και ο Γερουλάνος,οι ιπτάμενοι τζέντλεμεν,
    -η τρέντι Τίνα,
    -το θηλυκό alter ego του Γιωργάκη, η Μπατζελή,
    -ο καουμπόι του μεσονυχτίου, γνωστός πράκτορας του FBI, με κρίσεις βοναπαρτισμού, Χρυσοχοίδης,
    και τέλος ως άξιος συνεχιστής του Αντώναρου και καθρέπτης της κυβέρνησης, ο ..... Πεταλωτής.
    Αν δεν ήταν τόσο σοβαρή η κατάσταση, θα 'ταν επιθεώρηση.
    Προσοχή παιδιά, δε σας το' πε ο μπαμπάς;
    Την υπογραφή και την ψήφο μας προσέχουμε που τη βάζουμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμείς ρίξαμε την ΝΔ, εμείς θα ρίξουμε και το πασοκ. Έξω οι Ευρωπαίοι από την χώρα μας. Oyst

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναί φίλε! Ολοι εμείς ρίξαμε τη Ν.Δ. Αλλά μη φέρουμε ξανά στην εξουσία του τόπου μας ανθρώπους που κοιτούν μόνο τη πάρτη τους και πόσο τους κοιτούν σε εορτές π.χ. λέμε τώρα... Θεωφάνια 2010 μεσημέρι, παραλία Ιτέας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. KAI OI TREIS MAGOI ME TA DORA, POLLOYS TONOYS GOLD GIA TO GIORGAKI!! KAI DIAMANTIA!! KAI EURO! FISIKA KAI DOLLARS, POLLA DOLLARS!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα θέλαμε και τα πάθαμε. Πάρτε να έχετε και δεν έχετε δει τίποτα ακόμη...Ειδικά όσοι παρακολουθείτε ειδήσεις κινδυνεύετε π΄ρωτα απ' όλα όχι από την επικείμενη φτώχεια αλλά από εγκεφαλικό επεισόδιο με όλα αυτά που ακούγονται για φόρους, ΦΠΑ, μειώσεις μισθων, δώρων κ.λπ. Οι ευρωπαίοι με τα τριχίλιαρα το μήνα ναι δεν παίρνουν 14ο μισθό...οι λόγοι προφανείς...Βαλθήκαν να μας ξεκάνουν με κάθε τρόπο. ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Η αντιπολίτευση πού είναι; Η αριστερά τί κάνει; Παρακαλώ προχωρήστε σε δημοψήφισμα. Δεν θα δεχθούμε τόσο εύκολα να πληρώσουμε τα λάθη των πολιτικανδρών. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΑΑΑΑΑΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΕΞΩ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή