Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Στείλανε 400 αστυνομικούς για την δίκη στην Άμφισσα αλλά ανησυχούν περισσότερο για την Αθήνα

Γέμισαν τα ξενοδοχεία με αστυνομικούς στην Ιτέα και τη Άμφισσα. Εκτός από τον τουρισμό για την Ελληνική φύση, τον Οικολογικό τουρισμό, τον Πολιτιστικό τουρισμό, τον προσκυνηματικό τουρισμό, τον Αγροτουρισμό, μεγάλο δυναμισμό δείχνει και ο Αστυνομο-τουρισμός που γέμισε τα ξενοδοχεία της πόλης μας. Οι ξενοδόχοι της περιοχής δεν πρέπει .... σίγουρα να έχουν κανένα παράπονο από την Δίκη.
"Σε επιφυλακή τίθεται από την Δευτέρα η Ελληνική Αστυνομία, εν όψει της δίκης του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα, ο οποίος κρατείται για τον φόνο του μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Η δίκη αναμένεται να αρχίσει την προσεχή Τετάρτη στην Άμφισσα, όπου θα σταλεί μεγάλος αριθμός αστυνομικών για ενίσχυση της εκεί τοπικής δύναμης.

Ωστόσο, τους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ απασχολούν και οι εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα.

Για τον λόγο αυτό, την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να αποφασισθεί ο σχεδιασμός και τα μέτρα που εκτιμάται ότι πρέπει να ληφθούν, ούτως ώστε να αντιμετωπισθούν τυχόν έκτροπα στην πρωτεύουσα.

Όσον αφορά στις ενισχύσεις για την τήρηση της τάξης στην Άμφισσα, αφορούν, κυρίως, στην αποστολή δυνάμεων από την Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξεως.

Θα αποσταλούν τετρακόσιοι αστυνομικοί και στην περίπτωση που επιχειρηθούν επεισόδια, δεν αποκλείεται ο αριθμός τους να αυξηθεί. Όπως έγινε γνωστό από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, η αποστολή δυνάμεων γίνεται για προληπτικούς λόγους. ..."
(από το Έθνος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου