Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2009

Βίντεο της σημερινής διαδήλωσης


Όπως προβλέψαμε από το πρωί το ΠΑΣΟΚ χτύπησε με δολοφονική μανία την σημερινή διαδήλωση. Χρησιμοποίησε νέους τρόπους, ρίχνοντας μοτοσυκλέτες επάνω σε διαδηλωτές, με προληπτικές μαζικές συλλήψεις χωρίς αιτία και με πρωτοφανή καταστολή.
Πρέπει να καταλάβουν αυτοί που κυβερνάνε οτι η Νέα δημοκρατία δεν έπεσε επειδή ήταν ανεκτική αλλά επειδή με τις ίδιες προβοκάτσιες χτυπούσε τις πορείες και τον πολιτικοποιημένο κόσμο.
Ο Χρυσοχοϊδης και το ΠΑΣΟΚ πρέπει να καταλάβουν ότι όσο οξύνουν την πόλωση μόνο την καταστροφή έχουν να προσφέρουν, εκτός και αν η επιβολή του στρατιωτικού νόμου έχει γίνει ο στόχος τους.
Τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ με τους ταισμένους απο την κυβέρνηση ιδιοκτήτες τους δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια, μπορούν να διαστρεβλώνουν συνεχώς αλλά υπάρχει και ο κόσμος που ήταν στους δρόμους.

7 σχόλια:

 1. Το βίντεο δείχνει και λίγο κόσμο, επιτέλους όχι μόνο επεισόδια, βάλανε τα ΜΑΤ να βαράνε σε όλη την Ελλάδα, θέλουν να επιβάλουν τον φόβο παντού, για να μην κατέβει κόσμος στην διαδήλωση της Δευτέρας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. βάλανε τα ΜΑΤ να βαράει λέει...έπρεπε να σου σπάσουν το μαγαζί να δω τι θα έλεγες!
  Ρε κατεβάσανε την ελληνική σημαία από το πανεπιστήμιο!! Σπάσανε στο ξύλο τον πρύτανη και 2 αστυνομικούς με λοστούς!!
  Τι μας τσαμπορνάτε;; Καλά κάνανε και βαράγανε άμα βαράγανε. Η πολλή ασυδοσία μας έφαγε.

  Πολλά από τα πιτσιρίκια στις πορείες μεγάλωσαν και τα είχαν όλα στο πιάτο. Μάθανε 5 συνθήματα και πάνε (ακόμα λένε για Τεμπονέρα έλεος). Πάνε απλά για να πάνε και να παίξουν ξύλο. Τους βλέπεις πάνε έτοιμοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Υπάρχει η πλήρης εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού σε όλες τις κινήσεις της κυβέρνησης. Καλά κάνει η κυβέρνηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ζήτω το έθνος!!Ζήτω ο στρατός!!
  Έλεος μ' αυτόν τον Τεμπονέρα και το Γρηγορόπουλο!!
  Και τι τους κάναν δηλαδή;
  Απλά τους στείλαν στον αλλό κόσμο.
  Τα παλιόπαιδα, που τολμάν να διαδηλώνουν....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Φίλε Ανώνυμε1.30 πμ
  Η υπόθεση Τεμπονέρα είναι μια μεγάλη μαύρη κηλίδα στην ιστορία της ΝΔ που παραπέμπει σε εποχές μαύρες , παραπέμπει στην σύμπραξη δεξιών και ακροδεξιών συμμοριών και σε δολοφονικές επιθέσεις.
  Ο Τεμπονέρας δολοφονήθηκε από την ΟΝΝΕΔ σε μια προσπάθεια με την βία να σπάσει η κυβέρνηση Μητροτάκη τις μαθητικές καταλήψεις, χρησιμοποιώντας τον παρακρατικό μηχανισμό της.
  Θα μείνει μαζί με τον Λαμπράκη και τον Πέτρουλα για πάντα φωτεινό παράδειγμα καθηγητή που έτρεξε να συμπαρασταθεί στους μαθητές τους που υφίσταντο επίθεση απο ακροδεξιούς .
  Αρχηγός στην επίθεση ήταν ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ στην Πάτρα και η ΟΝΝΕΔ μαζί με φασίστες.
  Πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα τιμούν τους αγωνιστές και αυτοί που θα θυμούνται τα λεωφορεία των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας που χάριζε η Νέα Δημοκρατία στην Φωκίδα στους νοικοκυραίους της.
  Διάλεξε εσύ τι θα θυμάσαι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ξέρεις κάτι;; Είμαι 100% σίγουρος ότι οι μισοί και άνω διαδηλωτές δεν ξέρουν γιατί διαδηλώνουν. Άλλοι πάνε για χαβαλέ, άλλοι γιατί τους έπεισε κάποιος αριστερός φίλος τους (μην είναι 3 κι κουκος), άλλοι γιατί θέλουν μια αφορμή να τα σπάσουνε πάλι.

  Και οι δύο πλευρές προκαλούν. Π.χ. διάβασα κάπου, στο μπλόγκ ίσως, η παρέα του Γρηγορόπουλου πέταξε ένα μπουκάλι στο διερχόμενο περιπολικό. Γιατί ρε να το πετάξουν;; Δεν προκαλούσαν; Εαν δεν γινόταν ότι έγινε και απλά τους συλλάμβαναν τι θα λέγανε μετά; Ότι κάνουν αναίτιες συλλήψεις κλπ κλπ.

  Τα έχω βαρεθεί. Παντού κανίβαλοι εναντίον ΜΑΤ. Άνθρωποι είμαστε όλοι. Αδέρφια, συγγενείς φίλοι. Προς τι τόση βία;

  Τα τσογλάνια όμως που δε σέβονται τίποτα, ούτε περιουσίες, ούτε ανθρώπους ούτε καν την σημαία μας,πολύ καλά κάνουν και τα σαπίζουν στο ξύλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ας ήξεραν όλοι αυτοί που φωνάζουν συνθήματα για τεμπονέρα τι ήταν αυτός πρώτα και μετά ας βγαίναν και πορεία.
  Διπρόσωπα οπισθοδρομικά πρόβατα είναι οι περισσότεροι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή