Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Επιχείρηση κατάργησης της Δημοκρατίας, απο το ΠΑΣΟΚ, όλοι στο μπουντρούμι.

Στην φωτογραφία βλέπετε τον αστυνομικό που πήρε την βόμβα μολότοφ και πήγε και την έβαλε σε τσάντα που φόρτωσαν σε φοιτητή που είχε κατέβει με την πυτζάμα του να πετάξει τα σκουπίδια.
Αυτοί οι άνθρωποι συνέλαβαν πάνω από 800 άτομα και φόρτωσαν με κατηγορίες καμιά εκατοστή από αυτούς.
Στον ανακριτή είπε ότι συνέλαβε τον φοιτητή με μολότοφ και μόνο μετά την αποκάλυψη ύπαρξης βίντεο πήρε πίσω την κατάθεσή του.
Σε αυτούς που δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να καταστρέψουν μια ανθρώπινη ζωή, στηρίζεται η σοσιαλιστική κυβέρνηση. Επιπλέον τους έδωσε άδεια, (ή εντολή), να ορμάνε με τις μηχανές επάνω στα μπλοκ των διαδηλωτών με αποτέλεσμα σοβαρούς τραυματισμούς.
Δεν υπήρξα ποτέ επαγγελματίας ευαίσθητος, δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και το αποδέχθηκαν όλοι , υπάρχει διαφορά ενός ευαίσθητου, από έναν αναίσθητου κατ επάγγελμα πολιτικού.
Η στάση της αστυνομίας και η ασυλία που της δίνουν, φέρνει αγανάκτηση στην κοινωνία, αποτελεί την αιτία που οδήγησε στην εξέγερση της νεολαία τον περασμένο Δεκέμβρη και αποδεικνύεται ότι η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν κατάλαβε τίποτα από αυτό και προσανατολίζεται στις ίδιες λύσεις με την ΝΔ.
Τον αστυνομικό δεν τον ανέλαβε εισαγγελέας αλλά οι συνάδελφοί του, θα κάνουν λέει ΕΔΕ.
Υπάρχει όριο στην γελοιοποίηση της δικαιοσύνης κύριε Χρυσοχοϊδη.
Δείτε όλες τις φωτογραφίες...
Οι φωτογραφίες του Νίκου Γιακουμίδη, αποδεικνύουν καρέ-καρέ τη σύλληψη του 23χρονου και την τοποθέτηση, στη συνέχεια, μιας βόμβας μολότοφ από άνδρες της ομάδας Ζήτα σε ένα σακίδιο που δεν ανήκει στον ίδιο. Ο φωτορεπόρτερ του Associated Press αναλύει στο tvxs τις αποκλειστικές εικόνες του.

Καρέ-καρέ, σε υψηλή ανάλυση και αρκετή λεπτομέρεια οι φωτογραφίες του Νίκου Γιακουμίδη αποδεικνύουν τη σκευωρία της αστυνομίας κατά του 23χρονου. Ο νεαρός συλλαμβάνεται φορώντας την πιτζάμα του, ενώ φαίνεται ότι είναι ήδη περασμένη στον ώμο του η δική του μικρή τσάντα, την οποία μάλιστα οι αστυνομικοί ερευνούν διεξοδικά. Στη συνέχεια, οι άνδρες της ομάδας Ζήτα φέρνουν ένα άλλο μεγάλο σακίδιο, που δεν ανήκει στο νεαρό, και τοποθετούν μέσα σε αυτό τη βόμβα μολότοφ.

«Τη στιγμή της σύλληψης, βρισκόμουν αρκετά κοντά στους αστυνομικούς και τον 23χρονο. Ωστόσο, μόλις αντιλήφθηκαν οι αστυνομικοί την παρουσία μου, με διέταξαν να απομακρυνθώ, ενώ ένας άντρας προσπάθησε να σταθεί μπροστά και να καλύψει το φακό μου», σχολιάζει ο κ.Γιακουμίδης. Γι΄ αυτό και οι υπόλοιπες φωτογραφίες τραβήχτηκαν από μεγάλη απόσταση, με τηλεφακό.

Διαβάστε αναλυτικά τα σχόλια του Ν.Γιακουμίδη για τις κρίσιμες φωτογραφίες:

Gallery ID: 219



Φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι άνδρες της ομάδας Ζήτα μεταφέρουν τον συλληφθέντα 23χρονο προς μία κατεύθυνση, ενώ άλλος άντρας της ομάδας κινείται προς άλλη κατεύθυνση κρατώντας ένα ανοικτό σακίδιο.

Gallery ID: 219



Οι αστυνομικοί κρατούν στα χέρια τους – πίσω από το δέντρο – το σακίδιο στο οποίο αργότερα θα τοποθετήσουν τη βόμβα μολότοφ. Δίπλα στο σώμα του 23χρονου, φαίνεται ένα μικρό τμήμα από την τσάντα που φορούσε κρεμασμένη στον ώμο του ο νεαρός. Έτσι αποδεικνύεται ότι άλλη ήταν η τσάντα του νεαρού, και άλλο το σακίδιο που έφεραν οι αστυνομικοί με σκοπό να του φορτώσουν τη μολότοφ.

Gallery ID: 219



Εδώ διακρίνεται καθαρά η τσάντα του 23χρονου.

Gallery ID: 219



Οι αστυνομικοί στο σημείο αυτό πραγματοποιούν έρευνα στην τσάντα του 23χρονου, ενώ το επίμαχο σακίδιο βρίσκεται μακριά, όπως θα φανεί στην συνέχεια.

Gallery ID: 219



Εδώ ακριβώς βρίσκεται το σακίδιο, ένας αστυνομικός το φέρνει και κρατάει στα χέρια του μια βόμβα μολότοφ.

Gallery ID: 219



Gallery ID: 219



Gallery ID: 219



Gallery ID: 219



Gallery ID: 219



Φαίνεται ξεκάθαρα, καρέ-καρέ, η τοποθέτηση της βόμβας μολότοφ στο σακίδιο από τους αστυνομικούς. Ρωτάμε τον κ.Γιακουμίδη αν θα μπορούσε να ισχυρισθεί κάποιος ότι το καρέ είναι πλαστό και «αντεστραμμένο». «Αυτό είναι αδύνατον, διότι για κάθε φωτογραφία δημιουργείται στη μνήμη της φωτογραφικής μηχανής ένα αρχείο, το λεγόμενο ‘αρχείο RAW’. Είναι το πρωτογενές αρχείο που παράγεται στις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, για κάθε φωτογραφία που τραβούν. Αυτό περιέχει τα στοιχεία της φωτογραφίας και τον ακριβή χρόνο στον οποίο ελήφθη, ενώ κάθε αλλοίωση σε αυτό μπορεί να εντοπιστεί», εξηγεί ο κ.Γιακουμίδης. Προσθέτει ότι υφίσταται μόνο δυνατότητα διαγραφής του αρχείου, και όχι αλλοίωσής του, ενώ ο ίδιος έχει στα χέρια του όλα τα σχετικά αρχεία για τις επίμαχες φωτογραφίες.

Gallery ID: 219



Gallery ID: 219



Gallery ID: 219



Ο αστυνομικός φέρνει το σακίδιο που περιέχει τη μολότοφ και το τοποθετεί δίπλα στον συλληφθέντα 23χρονο.
Από www.tvxs.gr

4 σχόλια:

  1. ΜΠΟΎΡΔΕΣ ΔΗΜΟΣΊΕΥΜΑ... ΑΛΊΜΟΝΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΆ, ΈΛΕΟΣ ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΛΈΟΝ Η ΦΑΝΤΑΣΊΑ ΣΑ.
    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΌΓΟ ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ ΌΤΙ ΚΆΠΟΙΟΣ "ΜΠΆΤΣΟΣ" ΌΠΩΣ ΕΣΕΊΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΊΤΕ ΝΑ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΆΣΕΙ ΚΆΠΟΙΟ ΠΑΙΔΊ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΦΤΑΊΕΙ... ΠΆΝΕ ΟΙ ΕΠΟΧΈΣ ΕΚΕΊΝΕΣ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΈΣ ΠΟΥ ΕΣΕΊΣ ΟΎΤΕ ΣΤΑ ΌΝΕΙΡΆ ΣΑΣ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΖΉΣΕΙ ΚΑΙ ΟΎΤΕ ΘΈΛΩ ΝΑ ΖΉΣΕΤΕ.
    ΟΙ "ΜΠΑΤΣΟΙ" ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΜΠΆΤΣΟΙ ΠΡΟΒΟΚΆΤΟΡΕΣ Ή ΚΥΠΑΤΖΙΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΔΕΊΚΝΥΑΝ ΜΕ ΤΌΣΗ ΆΝΕΣΉ ΤΗΝ ΜΟΛΟΤΟΦ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΆΛΟΥΝ ΤΗΝ "ΜΕΓΑΛΗ" ΕΙΔΗΣΗ.
    ΛΥΠΆΜΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΗΜΈΝΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ "ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΏΝ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΩΝ ΤΗΣ ΕΝΗΜΈΡΩΣΉΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝΤΑΙ ΩΣ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΊΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΘΕΙ ΝΑ ΠΡΆΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΩΡΩ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.

    zIK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι προφανές 'οτι δεν έχεις έρθει ποτέ σε επαφή με την αστυνομία εκτός από τότε που πήρες το δίπλωμα.
    Σου εύχομαι να μη σου τύχει.
    Όσο για το δημοσίευμα, υπάρχουν πολλές πληροφορίες πλέον στο internet, όχι μόνο γι' αυτό, αλλά και πολλά άλλα θέματα που δε βλέπεις στην τηλεόραση.
    Ψάξου λίγο και θα εκπλαγείς,
    γιατί μου φαίνεται ότι ζεις σε άλλο κόσμο φίλε/φίλη μου.
    Καληνύχτα και καλή τύχη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρχικέ ανώνυμε, όποια εφημερίδα και να διαβάζεις θα διάβασες για το γεγονός, αυτό δεν αμφισβητείται.
    Από εκεί και πέρα γιατί κάνει ο κάθε ένας αυτό που κάνει τι να σου πω άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
    Υπάρχουν πολλοί που δεν καταλαβαίνουν με τον ίδιο τρόπο, πως κάποιοι άνθρωποι μπορούν και πάνε στα ΜΑΤ να κάνουν την δουλειά που κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γράψε στο ψαχτήρι του google "φοιτητής πυτζάμες" και θα δεις πόσα άρθρα θα βρεις για το θέμα
    Δες μερικά απο τα πάρα πολλά που υπάρχουν.
    salonicanewshttp://www.salonicanews.com/2009/12/blog-post_2127.html

    www.stasi.gr

    osaperas.yooblog.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή