Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Αυξήσεις στα Διόδια Ρίου Αντιρρίου

Ακριβότερα θα πληρώνουν από τις 11 Ιανουαρίου οι οδηγοί τα διόδια στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου καθώς και στην Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών.

Συγκεκριμένα η Γέφυρα Α.Ε ανακοίνωσε αυξήσεις τιμών για τις απλές διελεύσεις από 0,10 έως 1 ευρώ αλλά και «πάγωμα» τιμών» για όλες τις κάρτες πολλαπλών διελεύσεων. Ειδικότερα, «παγωμένες» παραμένουν 20 από τις συνολικά 27 κατηγορίες τιμών ... διέλευσης από τη γέφυρα.

Αναλυτικά, οι νέες τιμές διαμορφώνονται στα 11,80 ευρώ από 11,70 ευρώ για τα ΙΧ αυτοκίνητα, παραμένουν στο 1,80 ευρώ για τα δίκυκλα, ενώ αυξάνονται έως και 1 ευρώ για τα λεωφορεία άνω των 40 θέσεων. Παράλληλα, στάσιμες μένουν οι τιμές στο σύστημα e-pass, τις μηνιαίες - εβδομαδιαίες κάρτες Ι.Χ., κάρτες μοτοσικλετών και το βασικό «αλέ-ρετούρ».

Εν τω μεταξύ πληροφορίες αναφέρουν ότι σε αυξήσεις των τιμών των διοδίων πρόκειται να προχωρήσει από το νέο έτος και η Αττική Οδός, ωστόσο η ίδια η εταιρεία δεν έχει προβεί σε κάποια συγκεκριμένη ανακοίνωση.

Την ίδια ώρα η Ολυμπία Οδός, ανακοίνωσε αυξήσεις στις τιμές των διοδίων Ελευσίνας και Ζευγολατιού στο ρεύμα προς Πάτρα, Ρίο και Ισθμό στο ρεύμα προς Αθήνα, καθώς και στους παράπλευρους σταθμούς Νέας Περάμου στην είσοδο προς Κόρινθο και Αγίων Θεοδώρων και στις δύο εισόδους, οι οποίες θα τεθούν σε ισχύ από τον καινούργιο χρόνο. Όπως ανακοίνωσε η Ολυμπία Οδός, αμέσως μετά τις γιορτές οι τιμές για τα δίκυκλα ανεβαίνουν στα 2 ευρώ από 1,90 σήμερα, δηλαδή σημειώνουν αύξηση της τάξεως του 5% περίπου (0,10 ευρώ), ενώ για τα Ι.Χ. και ελαφρά φορτηγά διαμορφώνονται στα 2,90 ευρώ έναντι 2,80 ευρώ σήμερα.
Από ΛΕΠΑΝΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου