Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ Ιτέας

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
Τοπική Οργάνωση ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ιτέας- Κίρρας –Τριταίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Φίλες και Φίλοι,
Η μεγάλη νίκη του ΠΑ.ΣΟ.Κ στις εκλογές τις 4 Οκτωβρίου 2009 πέραν του ενθουσιασμού και της ελπίδας , δημιουργεί και επιβάλει στην Κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ , με πρωθυπουργό τον Γεώργιο Ανδρέα Παπανδρέου, τις ανάλογες υποχρεώσεις και δεσμεύσεις για τη Χώρα μας.
Η Φωκίδα για πρώτη φορά μετά το 1981 πρασίνισε, εκλέγοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της γυναίκα βουλευτή, την συμπατριώτισσα μας Αφροδίτη Παπαθανάση, την οποία συγχαίρουμε ,ευχόμαστε καλόν αγώνα και θα είμαστε δίπλα της στο δύσκολο έργο πού ......ανέλαβε.
Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί επιτυχία τόσο της οργανωμένης βάσης όσο και των φίλων και ψηφοφόρων, αλλά κυρίως τού απλού και ταλαιπωρημένου λαού από την διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Όλοι μαζί δώσαμε την μάχη για ΄την Νίκη, όλοι μαζί θα συμβάλουμε στην ανάταση και την ευημερία του Νομού μας. Ο αδικημένος και ξεχασμένος από τους παράγοντες της δεξιάς Δήμος Ιτέας, έδωσε το δικό του μήνυμα, και επανέφερε τον Φάρο της Δημοκρατίας στο Νομό Φωκίδος. Οφείλουμε όλοι σαν ενεργοί πολίτες να τον διατηρήσουμε και να ενδυναμώσουμε το φως της Δημοκρατίας και της Ευημερίας πού θα εκπέμπει.
Φίλοι και Φίλες,
Το ΠΑΣΟΚ πρωτοπόρο και καινοτόμο στα θέματα πού αφορούν την συμμετοχή και τις αποφάσεις , θα πορευθεί και για την άλλη μεγάλη και σημαντική μάχη αυτή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης . Αναμένουμε την υλοποίηση της προεκλογικής δέσμευσης για μια νέα ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ πού θα καθιστά την Αυτοδιοίκηση ποιο ουσιαστική και αποτελεσματική.
Ο Δήμος μας «φύση και θέση», είναι βέβαιο ότι θα έχει καθοριστικό και πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα προτεινόμενα σχήματα ( από Ι.Τ.Α., ΚΕΔΚΕ, ΕΝΑΕ).
Στα πλαίσια αυτά το Κίνημα μας και η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Ιτέας θα προχωρήσει υντεταγμένα και καταστατικά για την όσο το δυνατόν ευρύτερη και νικηφόρα έκφραση της Δημοτικής Παράταξης.
Επισημαίνουμε και ενημερώνουμε ότι τα κατά καιρούς γραφόμενα για «υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ» πού έχουν δήθεν ήδη επιλεγεί αποτελούν διακαείς πόθους εγωπαθών και μωροφιλόδοξων προσώπων, και είναι γνωστό σε όλους αλλά και σ’ αυτούς ότι
οι διαδικασίες ανάδειξης υποψηφίων Δημάρχων και συνδυασμών για τον Δήμο Ιτέας θα ξεκινήσουν κυριολεκτικά «ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ».
Κάθε άλλη δημοσιοποίηση «υποψηφιοτήτων» και προσπάθεια χρησιμοποίησης από οποιονδήποτε του ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο θα πέσει το κενό , αλλά θα επιφέρει την απομόνωση και τον κομματικό στιγματισμό.
Η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Ιτέας θα εφαρμόσει τις αποφάσεις και τις εγκυκλίους του Κινήματος και θα προσπαθήσει με διευρυμένες πρωτοβουλίες Και κοινωνικές παρεμβάσεις να οδηγήσει την Ιτέα και την περιοχή μας σε μια πορεία δημοκρατική και δημιουργική. Είμαστε πεπεισμένοι ότι και αυτή την φορά θα μας στηρίξει ο δημοκρατικός λαός και δεσμευόμαστε να υλοποιήσουμε στο ακέραιο τις εντολές του.
Ευχαριστούμε όλες και όλους τους συμπατριώτες μας πού ενδυνάμωσαν το Κίνημα μας και έδωσαν στη Φωκίδα και στην Ιτέα αυτό το πρωτόγνωρο αποτέλεσμα αυτή την μεγάλη νίκη Ελπίδας αλλά και Ευθύνης.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ
ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Τ.Ο.ΠΑΣΟΚ ΙΤΕΑΣ

1 σχόλιο: