Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

ΚΟΖΑΝΗ – ΦΩΚΙΚΟΣ 0-0 ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ


Σε ένα βαρύ γήπεδο λόγο βροχής και παγωνιάς, η Κοζάνη και ο Φωκικός μοιράστηκαν από ένα βαθμό σε ένα ματς χωρίς γκολ και με λιγοστές ευκαιρίες από κάθε ομάδα. Στην λευκή ισοπαλία, ο παίκτης που ξεχώρισε με 2 πολύ καλές ευκαιρίες ήταν ο Νουτσκόφσκι, που αρχίζει σιγά σιγά να ... βρίσκει τον καλό του εαυτό, μαζί του και η υπόλοιπη ομάδα.
Παρά το άσχημο πρόσωπο που έχει δείξει τον τελευταίο καιρό ο Φωκικός, (όπως επισημαίνει ο φίλος Ηλίας Τ. στο http://www.facebook.com/l/24112;www.fokikos.gr ) έχει επίσης καταφέρει να βγάλει πρόγραμμα - θάνατο, με 6 ματς μέσα κ 8 έξω! Αλλά και το σημερινό 0-0 δεν ήταν και τόσο άσχημο, γιατί πέσαμε μεν μια θέση στην βαθμολογία, αλλά μειώσαμε 1 βαθμό τη διαφορά με τον δεύτερο και διατηρήσαμε την διαφορά με τον πρώτο!
Όπως αναφέρει και ο φίλος Νίκος 21 στο http://www.facebook.com/l/24112;www.fokikos.gr, το θέμα είναι να εκμεταλλευθεί η ομάδα τη διακοπή του πρωταθλήματος ,να ενισχυθεί και να έλθει η ηρεμία για να μπορέσουν να έρθουν και τα καλά αποτελέσματα.
Ευχόμαστε στην ομάδα, στους παίκτες, στην διοίκηση, στους φιλάθλους, στις οικογένειές τους, σε όλους όσους αγαπούν τον Φωκικό, αλλά και σε όσους δεν αγαπούν τον Φωκικό, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ. Ευχόμαστε επίσης, το 2010, να φέρει σε όλους υγεία, αλλά μόνο στον Φωκικό καλά αποτελέσματα!!! ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!

Επόμενη αγωνιστική: ΦΩΚΙΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου