Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Η Ασημένια Τσιγαρίδα απο τον Ν.Ο. Ιτέας στην Εθνική και στην Γλυφάδα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ

Το φετινό διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης νεανίδων με την επωνυμία «ΠΥΘΙΑ 2009» ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για τον Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ. Εκτός από τη συμμετοχή των κορυφαίων παγκοσμίως ομάδων (Ιταλία, Αυστραλία, Ισπανία, Ολλανδία ), για πρώτη φορά φέτος, συμμετείχε στην Εθνική Ομάδα της Ελλάδος και αθλήτρια του Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ (Ασημένια ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ) . Η σκληρή προπόνηση και οι καλές της επιδόσεις κέντρισαν το ενδιαφέρον του Ομοσπονδιακού προπονητή κ. Κώστα ΠΕΤΡΑΚΗ , ο οποίος την κάλεσε στο τουρνουά αυτό. Η επιτυχημένη παρουσία της στους αγώνες, είχε ως αποτέλεσμα τη συμμετοχή της και στο επόμενο διεθνές τουρνουά στη Γαλλία καθώς και τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων (Ρωσία 9-15 Αυγούστου).
Φυσικό επακόλουθο αυτών των διακρίσεων ήταν η επιλογή της από την ομάδα πόλο της ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (κατηγορία Α1 Γυναικών και Πρωταθλήτρια Ευρώπης...
για το 2009) , στην οποία θα αγωνίζεται από τη φετινή σεζόν. Ήδη συμμετείχε στον αγώνα του Ευρωπαϊκού Σούπερ-Καπ ,όπου η ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ κατέκτησε το τρόπαιο νικώντας τη Ρωσική ΣΤΟΥΡΜ ΤΣΕΧΟΦ με 11 – 6.
Ευχόμαστε στην Ασημένια καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες στην καριέρα της..
Επίσης θέλουμε να ευχηθούμε καλή συνέχεια και στον αδελφό της Σπύρο ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ ,ο οποίος αφού βοήθησε την ομάδα Ανδρών του Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ να ανέβει στη Γ’ Εθνική, θα αγωνιστεί φέτος με την ομάδα των ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ ΒΟΛΟΥ (Α2 Κατηγορία).
Ελπίζουμε το παράδειγμα των δύο αυτών αθλητών μας να γίνει πόλος έλξης για τα μικρά παιδιά ,ώστε να ασχοληθούν με τα αθλήματα του υγρού στίβου.

Το ΔΣ του Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου