Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ …ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ …

….Το..υπέροχο βιβλίο του ..Επαχτίτη , Γιάννη Χαλάτση , που επιμένει..ρομαντικά , κόντρα , στους καιρούς και τα..σημεία τους..

Είναι , αδέρφια , ένα ..ολοζώντανο ..ντοκυμαντέρ , σαν τα παλιά εκείνα τα..επίκαιρα , που βλέπαμε , στους κινηματογράφους , συνήθως , πριν αρχίσει το έργο , και μαθαίναμε ένα σωρό πράγματα ..

Διαβάστε το , θα αποζημιωθέιτε –ΣΙΓΟΥΡΑ- και θα..ξανανειώσετε , ζώντας έστω και..με τη φαντασία σας , τις παλιές όμορφες , με όλες τις..ταλαιπωρείες τους , μέρες , μπορεί .ίσως..και να μελαγχολήσετε λιγουλάκι , η γλυκειά όμως ..νοσταλγική γεύση που αφήνει στο τέλος , είναι ..όλα τα λεφτά , που λέει και το..άσμα ..

Αν δε , ζήσατε στα περιγραφόμενα μέρη , αν περπατήσατε τα..δρομάκια που αναφέρονται και περάσατε και τα ..γεφύρια , τότε ..ξαναγίνεστε παιδί , έτσι δε , και έχετε ..κονέψει και σε κάνα..χάνι , απ’ τα τόσα που..ξετρύπωσε ο αγαπητός φίλος Γιάννης , ε..τότε , κερδίσατε άλλη .......μιά…ζωή !!...

Δεν ξέρουμε αδέρφια , που και ..πως , μπορείτε να το προμηθευτείτε , θα προσπαθήσουμε πάντως να μάθουμε και να σας ενημερώσουμε , πάντως και σεις..μη κάθεστε , ψάξτε , δεν μπορεί κάπου θα το βρείτε…και θα με..θυμηθείτε……Κ.-
Το έγραψε ο Κώστας Καψάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου