Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

ΕΞΗΝΤΑΒΕΛΩΝΗΣ... DREAM

Την Κυριακή το βράδυ στο σχολείο της Κίρρας γίνεται η παράσταση “Εξηνταβελόνης ...DREAM ” από το Θεατροδρόμιο. Είσοδος ελεύθερη.
Η ιστορία εξελίσσεται στην Πόλη πριν το τέλος του 1950. 0 Εξηνταβελόνης - ένας πλούσιος χήρος με δύο παιδιά - έχει δύο μεγάλα πάθη.
Το πάθος του για το χρήμα - με αποτέλεσμα να κάνει τη ζωή των παιδιών του και των γύρω του μίζερη και δυστυχισμένη και τον έρωτα του για τπν μικρή Εμινε.
Αποφασίζει λοιπόν να παντρευτεί την κατά 40 χρόνια μικρότερη του Εμινέ.
Την ίδια γυναίκα όμως αγαπάει και ο γιος του, τον οποίο σκοπεύει να παντρέψει με μια πλούσια χήρα. Την δε κόρη του που αγαπάει κρυφό έναν νέο που εργάζεται σπίτι του ως υπηρέτης, θέλει να την παντρέψει με έναν ηλικιωμένο με τον οποίο έχει συμφωνήσει να μην του δώσει προίκα για το γάμο.
Κι ενώ ετοιμάζει ένα δείπνο για να αναγγείλει τον δικό του αρραβώνα και της κόρης του, μαθαίνει ότι ... ο γιος του είναι ερωτευμένος με τη μέλλουσα σύζυγο του.
Συγχρόνως, ο υπηρέτης του που υποφέρει τα πάνδεινα από το φιλάργυρο γέρο, κλέβει την κασέλα με τα τάλαρα που ο Εξηνταβελόνης είχε θάψει στο περιβόλι του.
Έτσι για να πάρει πίσω την κασέλα του ο Εξηνταβελόνης αναγκάζεται να επιτρέψει στον γιο του να παντρευτεί τη γυναικά που προόριζε για τον εαυτό του και να δεχτεί τον νέο για γαμπρό της κόρης του.
Συντελεστές:
Ελεύθερη Διασκευή: ΠΑΥΛ0Σ ΛΙΑΡ0Σ
Σκηνοθεσία ΠΑΥΛ0Σ ΛΙΑΡΟΣ
Μουσικές Τραγουδιών: ΝΙΚΟΣ ΚΡΙΤΣΕΛΗΣ
Τραγούδι: ΣΩΤΗΡΙΑ ΧΑΤΖΗ
Κατοσκευπ Κοστουμιών: ΒΑΣΩ ΤΣΙΑΓΑΛΙΩΤΟΥ
Χορογραφίες: ΕΛΕΝΑ ΕΝΤΕΕΒΑ
Φωτισμοί: ΤΑΚΗΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΑΚΟΣ
Σκτινικά: ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ
Μουσική Επιμέλεια: ΠΑΥΛ0Σ ΛΙΑΡΟΣ
Παίζουν σι πθοποιοί:
Π.Λιάρος, Γ. Καμμάς, Σ. Χατζή, Β. Μπατσακούτσας,
Γ. Κωβαίου, Ε. Μεσβελιάνη, Σ. Κηπουρός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου