Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

Έχετε όλοι εισιτήριο για την συναυλία της Βίσση;

11 σχόλια:

  1. Αφού πήρατε εισιτήριο πάρτε και μια ομπρέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλάιν μάιν και πάλι . . . .
    Η Πυργάκη ήταν καλύτερη!!
    Αλήθεια πόσο διαφορά ηλικίας να έχουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tha sas meinei i kakia kai panta tha rotate i vissi poso einai? Mexri eki tha meinete! Giati apla to poso einai den exei sxesi me auto to energeiako paralyrima pou eidame! Loipon i synaulia itan teleia kai eixe terastia epityxia! Ametritos kosmos! Perasame teleia!!! Mpravo stous diorganotes pou tin eferan! Ola teleia! ANNA 4EVER!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιουχουυυυυυυ!!!ΑΝΝΑ ΖΟΥΜΕ 100 ΕΤΩΝ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοσμοσυρροή εχθές στη συναυλία της Άννας στην Ιτέα. Χιλιάδες κόσμου περάσαμε αξέχαστα... Απλά μιλήστε με κάποιον που παρεβρέθηκε και θα ακούσετε τα καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κόσμος ήταν τόσος πολυς (5000) και τόσο ζωντανός (το 50% όρθιοι, να χοροπηδάνε) που η ιδια η Βίσση είπε μετα ότι έπαθε πλάκα. Την ίδια πλάκα έπαθαν και οι fan της που ήρθαν απο Αθήνα. Ο manager της διαβεβαίωνε ότι θα τραγουδήσει 2 ώρες γιατι έπρεπε να φύγουν για Ηγουμενίτσα και αυτή έκατσε 3 ώρες. Ανεπαναληπτη εκδήλωση (αδυνατο να ξαναγίνει τέτοιο πράγμα στην Φωκίδα). Αλλα πολύ στεναχώρια βγάζετε ρε παιδια κάποιοι. Τόσο μίσος ?????? Δείτε λιγο πιο ψύχραιμα τα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αληθεια ολοι αυτοι που στεναχωρήθηκαν, αν γινόταν αποτυχία τι ακριβως θα κερδιζαν?????
    Και καλά ο Αστέρας ας τα πλήρωναν κάποιοι από την τσέπη τους, το γεγονός οτι δεν θα ξαναγινόταν τέτοια εκδήλωση θα σας ευχαριστούσε τόσο πολύ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που τα βρήκε τα λεφτα ο Αστέρας ρε παιδιά!! Ήμαρτον δηλαδή!Να ΄ναι ''καλά'' η νομαρχία που τα 'χει βρει με την S&B ;).Σίγουρα αυτό που έγινε στην Ιτέα ειναι αξιο συγχαρητηριων!!και μακαρι να γινει κατι αναλογο και στο μελλον !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΕΝΤ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ. Η S&B ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕΝΤ. Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΡΟΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ (ΜΗ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΙΟΙ) ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΒΡΟΧΗΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΘΑ ΧΑΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Sigoura ypirksan kai oi anamenomenes apaisiodokses theories! Telika i polisyzitimeni gia tin perioxi synaulia steftike me apolyti epityxia! Epomenos oloi kerdismenoi vgikan! Telos kalo ola kala!!! Annoula se latreuoume!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή