Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Η Κυβέρνηση βγάζει τους φασίστες στον δρόμο

Ακροδεξιοί με μολότωφ μαζί με τα ΜΑΤ επιτέθηκαν σε πορεία.
Οι συνεχείς επιθέσεις το τελευταίο διάστημα απο άτομα του παρακράτους και της ακροδεξιάς φαίνεται πλέον να είναι κεντρική πολιτική επιλογή της Κυβέρνησης.
Σε αυτό που στοχεύουν είναι στην τρομοκράτηση του κόσμου.
Δεν πείθουν κανέναν για την διακυβέρνησή τους και επιλέγουν λύσεις ακραίες.
Αλλού διαλέγουν χούντα όπως στην Ονδούρα αλλού ακροδεξιά και παρακράτος, στόχος ο ίδιος να συνεχίσουν να ... απομυζούν τους εργαζόμενους οι οικονομικά κυρίαρχοι.

Οι «αγανακτισμένοι πολίτες» του Αγίου Παντελεήμονα
Η χθεσινή πορεία αλληλεγγύης προς τους μετανάστες ξεκίνησε ειρηνικά από την Ομόνοια, αλλά κατέληξε σε βροχή χημικών και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης. Αφορμή ήταν ο εκσφενδονισμός μιας μολότοφ από πρόσωπο που κινούνταν πίσω και ανάμεσα από τα ΜΑΤ

Η ΕΛ.ΑΣ. ΠΑΛΙ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»
Μολότοφ από την πλευρά των ΜΑΤ

Η ειρηνική πορεία, που είχε ξεκινήσει από την Ομόνοια, δέχτηκε τα... πυρά των διμοιριών των ΜΑΤ, που μαζί με «αγανακτισμένους πολίτες» από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα είχαν κάνει φράγμα με τα σώματά τους, προκειμένου να απαγορεύσουν σε αναρχικούς-αντιεξουσιαστές, αλληλέγγυους στους μετανάστες να φτάσουν στον τελικό τους προορισμό.

Η μολότοφ που άναψε και εκσφενδονίστηκε πίσω και ανάμεσα από τα ΜΑΤ δεν πέτυχε τον επιθυμητό «στόχο». Αποτέλεσε όμως το έναυσμα για να... βρέξει χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.
Η υποδοχή που επεφύλασσαν διμοιρίες και «κάτοικοι» είχε αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας από τους «αγανακτισμένους πολίτες», αφού η μολότοφ έπεσε πάνω του, αλλά και να διαλυθεί η πορεία. Τουλάχιστον 2.000 διαδηλωτές οπισθοχώρησαν στην 3ης Σεπτεμβρίου και μέσω των καθέτων οδών κατευθύνθηκαν στην οδό Πατησιών. Στο πέρασμά τους έστησαν πύρινα οδοφράγματα με κάδους απορριμμάτων.

Αρκετοί διαδηλωτές συνέχισαν την πορεία τους κατευθυνόμενοι προς την Ομόνοια, ενώ ο κύριος όγκος κινήθηκε προς την ΑΣΟΕΕ. Ακολούθησαν σφοδρές οδομαχίες με ομάδες νεαρών να πετούν πέτρες στις διμοιρίες των ΜΑΤ, και τα τελευταία να ανταπαντούν με εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων. Η ένταση και τα μικροεπεισόδια εκτονώθηκαν λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΑΔΑ, από τα επεισόδια τραυματίστηκαν ελαφρά 6 αστυνομικοί και προκλήθηκαν φθορές σε 9 καταστήματα και 3 Ι.Χ. κοντά στο πανεπιστημιακό ίδρυμα. Επίσης προσήχθησαν 4 άτομα, τα οποία στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθερα.

12 σχόλια:

  1. Κουκουλοφόροι Χρυσαυγίτες στο μισθολόγιο της ΚΥΠ εδώ και χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αναρχοκομούνια είναι, της άκρας αριστεράς! αυτοί είναι που ακολουθούν το δρόμο των κατσαπλιάδων προγόνων τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πληρωμένοι αριστεροί από τα κόμματά τους είναι, την ξέρουμε τη δουλειά, έτσι κάνουν πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε ο Μιχαλολιάκος και άλλα ηγετικά στελέχη των φασιστών έχει αποδειχθεί απο στοιχεία και καταθέσεις πρώην μελών οτι ήταν στο μισθολόγιο της ΚΥΠ.
    Στην φωτογραφία της Ελευθεροτυπίας μπορείς να διακρίνεις ακροδεξιό ανάμεσα σε αστυνομικούς να πετάει μολότωφ.
    Επιπλέον η μολότωφ λόγω κακού χειρισμού του, βάζει στον ίδιο φωτιά και τον τραυματίζει.
    Η αστυνομία δεξιά και αριστερά του δεν βλέπει τίποτα;
    Βλέπει και ξέρει .
    Οι φασίστες και οι ακροδεξιοί είναι το παρακράτος.
    Είναι οι συνεχιστές των συνεργατών των Γερμανών στην κατοχή, των μαυραγοριτών και των κλεφταράδων της χούντας.
    Οι χούντες θέλουν προδότες αυτοί είναι οι φασίστες οι ακροδεξιοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πότε είδε η αστυνομία? αφού έχουν μπει χαμένα κορμιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν είναι φασίστες της κυβέρνησης, είναι αναρχοκομούνια των κομμάτων που χώνονται σε κάθε συγκέντρωση για να έχει αντίκτυπο στην κυβέρνηση. αυτοί κάνουν τα έκτροπα παντού και θέλουν να εξαπλώσουν το αντάρτικο. πάνε με τις συμβουλές των συμμοριτών προγόνων τους που βασάνιζαν φρικτά και εξόντωναν κάθε αντίθετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την άγνοιά σου την αντικαθιστάς με το μίσος.
    Ακόμα και τους ακροδεξιούς που μαχαιρώνουν και πετάνε μολότοφ μέσα από τις γραμμές της αστυνομίας τους βλέπεις για αριστερούς.

    Η τύφλωσή σου οφείλεται σε προβλήματα που δεν μπορούμε να λύσουμε.

    Όταν η Ελλάδα ελευθερώθηκε απο τους Γερμανούς, οι Εγγλέζοι μας σκλάβωσαν ξανά, με τις μάχες του Δεκέμβρη του 45 με στρατό απο Ινδούς και Εγγλέζους στρατιώτες και μόνη συμμετοχή Έλληνων τους συνεργάτες των Γερμανών που ελευθέρωσαν απο τις φυλακές.

    Οι Φασίστες και οι μαυραγορίτες έγιναν σε μια νύχτα πατριώτες και εξαπέλυσαν τρομοκρατία σε ολόκληρη την Ελλάδα.
    Η Ίδια συνταγή ακολουθείται παντού φασίστες και αστυνομία εξυπηρετούν τα συμφέροντα των οικονομικά κυρίαρχων κόντρα στα συμφέροντα των εργαζόμενων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάποιοι βλέπουν ακόμα εφιάλτες με κονσερβοκούτια.Σάμπως έχουν συμμετάσχει και σε κάνα κοινωνικό αγώνα να δουν από κοντά τι συμβαίνει;Ότι τους λέει ο Καρατζαφέρης κι ο φίλος του ο Πρετεντέρης πιστεύουν.
    Στο δελτίο των 8 όλη η αλήθεια, δεν χρειάζετε να συμμετέχεις πια, απλά συμφωνείς.
    Ζήτω ο Παπαδόπουλος!!
    Ζήτω το ΛΑΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάποιος κάτι έχει μπερδέψει στο μυαλό του και δε μπορεί να ξεχωρίσει τους χρυσαυγίτες (πολύ τους πάει να τους γράψω με κεφαλαία) με τους ακροαριστερούς. Άλλη ιδεολογία έχει ο μεν, άλλη ο δε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και οι χρυσαυγίτες ακροαριστεροί κομμουνιστές είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε παιδιά απο ποιο χωριό είστε;
    Κάτι δεν καταλαβαίνω, ή στην διάλεκτό σας, ή στον συλλογισμό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή