Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Γέμισε καινούργιες πινακίδες η Άμφισσα και η Ιτέα

Και ξαφνικά γέμισε ο τόπος πινακίδες στην Ιτέα και την Άμφισσα.
Πινακίδες για τα σπουδαία και τα λιγότερο σπουδαία.
Πού είναι ο Δήμος το ΚΕΠ το Ταχυδρομείο, το Αστυνομικό τμήμα, το Κέντρο Υγείας....
Ακόμα και σε ποιό δρόμο πρέπει να στρίψεις αν θέλεις να πας στην Εκκλησία.
Η παραγγελία πρέπει να είναι μεγάλη γιατί στις διασταυρώσεις βλέπει κανείς πολλές πινακίδες τοποθετημένες μαζί.





Σκάβουν και τοποθετούν βδομάδες ολόκληρες και τελειωμό δεν έχουν.






Μέσα στην βιασύνη τους και την όρεξή τους τοποθέτησαν την πινακίδα για το Ταχυδρομείο σε λάθος θέση μετά την μετακόμισή του στην παραλία της Ιτέας.




Ακόμα τα γραφικά είναι λάθος στα τοπογραφικά που δείχνουν την Ιτέα γεμάτη πεζόδρομους παιδικές χαρές και εκκλησίες που δεν υπάρχουν.
Ελπίζουμε να κρατήσουν περισσότερο από τις παλιές πινακίδες και οι νέες ρυθμίσεις και μονοδρομήσεις που θα αποκαλύψουν όταν αφαιρεθούν οι μαύρες σακούλες να εξυπηρετούν καλύτερα από πριν.

7 σχόλια:

  1. Αντίθετα με τις πινακίδες στην Ιτέα,όπου έχουμε υπερπληθώρα(αλήθεια για τις κοινόχρηστες τουαλλέτες από πού πάνε?????),τα δένδρα στα πεζοδρόμια βαίνουν μειούμενα.
    Ιδιαίτερα μπροστά στις πολυκατοικίες,που χτίζονται όλο και συχνώτερα τελευταία,τα υπάρχοντα μεγάλα δένδρα εξαφανίζονται ακόμα κι από την εκσκαφή των θεμελίων.
    Αραγε παίρνουν άδεια νόμιμα από το Δήμο ή το Δασαρχείο ???
    Ας τους ειδοποιήσει κάποιος ότι το κόψιμο δένδρου είναι αδίκημα (ιδιώνυμο)κι επισύρει βαρύτατες ποινές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα δέντρα εξαφανίζονται ή πετσοκόβονται (στα πεζοδρόμια, στην παραλιακή πλατεία, στους ακάλυπτους κλπ) και η θερμοκρασία στην πόλη ανεβαίνει. Επίσης η εικόνα της Ιτέας γίνεται ολοένα και ασχημότερη.
    Βέβαια πυκνώνουν κάθε μέρα και περισσότερο οι ομπρέλλες στα μαγαζιά της πλαζ του Μαϊάμι αντίθετα με τους πελάτες που φυλορροούν. Μακάρι να καταλάβαιναν πόσο κόσμο χάνουν με αυτή την εικόνα.

    Οι μαύρες σακκούλες έχουν ήδη να αποκαλύπτονται από νεαρούς ή τον άνεμο και θα έχουμε αρκετά ευτράπελα σύντομα.

    Αν δεν διορθωθούν οι χάρτες τουλάχιστον ας αφαιρεθεί η επισήμανση ότι δημιουργήθηκαν με στοιχεία που χορηγήθηκαν από το Δήμο Ιτέας γιατί δε θα μπορεί να ζητήσει χρήματα για παιδικές χαρές, γήπεδα αθλοπαιδιών, σχολεία κλπ όταν η πόλη είναι γεμάτη από όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ενημερωτική πινακίδα προς το Ναό του Αγίου Χαραλάμπους καλά μπήκε εκεί, γιατί είναι αμφίβολο και πόσοι "προοδευτικοί" του Ιτεανετ ξέρουν κατά πού πέφτει αυτή η εκκλησία....
    Αλλά ρε Δήμαρχε δεν έβαζες και συ καμμιά ενημερωτική πινακίδα προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ιτέας, μπας και σταματήσουνε πια τα πικρόχολα σχόλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε την μόνη πινακίδα που βγήκες να υπερασπίσεις είναι αυτή που και εσύ ο ίδιος καταλαβαίνεις οτι δεν έχει κανένα νόημα.
    Αισθάνεσαι οτι χρειάζεται να απολογηθείς και κάνεις επίθεση χολής.
    Δεν χρειάζεται να τοποθετούμε πινακίδες για το που θα πρέπει να στρίψουν οι άνθρωποι για να πάνε σε μια εκκλησία. Υπάρχουν πολλές εκκλησίες και πολλοί δρόμοι που οδηγούν σε αυτές.
    Τα προβλήματά σου με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν λύνονται με καμία πινακίδα. Εκφράζεις το μίσος σου γι αυτό που φοβάσαι και αυτό είναι μήπως πάψει ο κόσμος να λειτουργεί σαν υποτακτικός και αρχίσει να λειτουργεί σαν πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πως οι πινακιδες της πολης συνδέονται με τον Τσιπρα και τον Συνασπισμο, δεν το καταλαβαίνω. Μήπως δεν είστε καλά γενικότερα?????
    Και ο φίλος που το ξεκίνησε κάνει λάθος και όσοι φανατισμένοι οπαδοί του ΣΥΝ του απάντησαν επίσης. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Η ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Ή Η ΙΤΕΑ? ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗ ΣΚΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΓΩ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΕΑ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΝΟΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΑΚΙΑ, ΤΟ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ, ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ "ΚΟΝΤΑ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΙΤΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαγράφηκαν μερικά σχόλια άσχετα με τις πινακίδες του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή