Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Η λειτουργεία του Σχολείου το καλοκαίρι στην Ποτιδάνεια

Από η ποτιδάνεια
Για Τρίτη χρονιά φέτος θα λειτουργήσει το σχολείο μας τους καλοκαιρινούς μήνες ως χώρος δημιουργικής απασχόλησης μικρών και μεγάλων. Θα προσπαθήσουμε να είναι ανοικτό 7 μ.μ-ιο μ.μ. και όσο περισσότερες ώρες είναι αυτό δυνατό.
Κάποια άτομα από αγάπη και μεράκι έχουν προσφερθεί να ανοίγουν τον Χώρο εκ περιτροπής στην διάρκεια του καλοκαιριού.
Τα παιδιά θα απασχολούνται όπως και τα προηγούμενα χρόνια με διάφορες δραστηριότητες, παιχνίδια, ζωγραφική κ.α ενώ θα υπάρχουν και καινούργια παιχνίδια για να κρατιέται ζωντανό και το ενδιαφέρον των παιδιών.
Επίσης η Βιβλιοθήκη και η λαογραφική συλλογή του πάνω χώρου θα είναι .... ανοικτά για όποιον θα θέλει να διαβάσει κάποιο βιβλίο ή να το δανειστεί και να δει τα εκθέματα της λαογραφικής συλλογής.
Στην διάθεση των χωριανών μας θα είναι και ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής, ο εκτυπωτής και το σκάνερ. Όλα αυτά θα λειτουργήσουν και φέτος σε εθελοντική βάση κάποιων ανθρώπων που έχουν οραματιστεί έναν ωραίο και χρήσιμο λειτουργικό χώρο που θα τον απολαμβάνουμε όταν θα ολοκληρωθεί. Ευελπιστούμε στην βοήθεια των γονιών ή των γιαγιάδων όπως και τα προηγούμενα καλοκαίρια.
Οι δουλειές είναι πολλές, πέρα από το άνοιγμα του χώρου, είναι και η καθαριότητα που πρέπει να γίνεται σε καθημερινή βάση. Για αποφυγή τυχόν παρεξήγησης, εννοείτε ότι δεν μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη για την φύλαξη ανηλίκων παιδιων.
Ραντεβού στο σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου