Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Παρουσίαση του βιβλίου "Μπαμπά τι είναι το ...σεξ" στην Άμφισσα

Έγινε χθες η παρουσίαση του Βιβλίου του Κώστα Στοφόρου στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Δήμου Άμφισσας.
Το βιβλίο προτείνεται για όλους τους γονείς και κυρίως τους μπαμπάδες. Το γράψιμο είναι απλό, ευχάριστο στο διάβασμα και γεμάτο από εικόνες ...καθημερινής τρέλας (όπως τις ονομάζει ο συγγραφέας), που σίγουρα ζούμε όλοι στα σπίτια μας.
Είναι μια προσπάθεια βγαλμένη από την εμπειρία του συγγραφέα και την αναζήτηση με επιστημονική μέθοδο λύσεων σε απλά, η δύσκολα καθημερινά προβλήματα της οικογένειας.
Στις μέρες μας οι ... γονείς παρασύρονται από τους αδυσώπητους ρυθμούς τις καθημερινότητας με αποτέλεσμα ζητήματα ανατροφής να τους βρίσκουν απροετοίμαστους.
Το βιβλίο αυτό αποτελεί μιά προσπάθεια που μπορεί να χρησιμεύσει στον δύσκολο αγώνα της ανατροφής των παιδιών.
Στην παρουσίαση συμμετείχε η σχολική ψυχολόγος και εκπαιδεύτρια των Σχολών Γονέων Θεοδοσία Καραγιάννη που ανέπτυξε το θέμα της διαφορετικότητας και η εκπαιδευτικός πληροφορικής Ειρήνη - Αγάπη Κορφιά που αναφέρθηκε σε ζητήματα προστασίας σε σχέση με το διαδύκτιο .
Ακολούθησε πλούσια συζήτηση με ζητήματα που έθεσαν οι γονείς .
Ελπίζουμε να γίνει μια τέτοια συζήτηση ξανά στο μέλλον

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστώ και από εδώ για όλα και τα θετικά σου σχόλια. Είναι πάντα σημαντικό να ακούς καλά λόγια από ανθρώπους που σκέφτονται και αγωνίζονται όπως εσύ από αυτή εδώ τη σελίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή