Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Είμαστε έτοιμοι για το Ράλι Ακρόπολις

Είμαστε έτοιμοι βάλαμε τα καλά μας και περιμένουμε τους επισκέπτες για μερικές ειδικές διαδρομές που θα διαφημίσουν την Φωκίδα.
Επειδή κάποιος ζήτησε απο που είναι τραβηγμένες αυτές οι φωτογραφίες τοποθετώ χάρτη στο τέλος . Πατήστε το περισσότερα για να διαβάσετε την συνέχεια.....



6 σχόλια:

  1. Αφού δεν έχουμε παιδεία, ό,τι και να πούμε ή να κάνουμε, χαμένο θα πάει... Είναι θέμα νοοτροπίας. Πάει, δεν αλλάζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά αυτά, αλλά οι διοργανωτές της ΕΛΠΑ τι κάνουν? Αυτοί αποφάσισαν για τη συγκεκριμένη διαδρομή, αν πέρασαν θα τα είδαν, αλλά και να μην πέρασαν, είναι υποχρεωμένοι να ενημερώνουν τον/ τους δήμους της περιοχής για την απόφασή τους και να ζητούν έγκαιρο καθαρισμό της περιοχής. Αντίστοιχη υποχρέωση για την καθαριότητα έχουν και οι δήμοι, αφού γίνεται προβολή του τόπου τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι φωτογραφιες απο ποια ειδικη διαδρομη ειναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν ειδοποιήσει η ΕΛΠΑ κανένας δεν πρέπει να κάνει τίποτα. Αυτό είναι βρέθηκε η λύση!!!!
    Ρε παιδιά λέτε να τα είδε η ΕΛΠΑ και να τα έχει αφήσει επίτηδες για να αυξήσει την δυσκολία; Λέτε να τα έχει τοποθετήσει και στους χάρτες έτσι ώστε οι ξένοι να μάθουν τις ελληνικές συνθήκες οδήγησης;
    Το μόνο θετικό απο τις φωτογραφίες είναι οτι είδα που κατέληξαν τα ρούχα απο αυτά που κάποιοι μαζεύουν.
    Αγαπητοί πατριώτες δεν είναι μόνο αυτοί που παρκάρουν στα πεζοδρόμια γαιδούρια, είναι και οι υπηρεσίες που δεν κάνουν τίποτα και εμείς που δεν τους καταγγέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έθιξα το θέμα με την ΕΛΠΑ επειδή κανείς από το δήμο δε μπήκε στον κόπο να μαζέψει τα σκουπίδια ενώ ήξερε το συμβάν. Αλίμονο η δημοτική αρχή της περιοχής έχει άγνοια για το τι γίνεται. Όλοι μας στο νομό, ξέρουμε τι γίνεται, αλλά συνηθίζουμε να λέμε "Δε βαριέσαι.. ποιος ασχολείται? Στα @@@ μας". Αφού λοιπόν, πρώτη η δημοτική αρχή δεν ασχολήθηκε, η ΕΛΠΑ που είναι υπεύθυνη (καλώς ή κακώς) για τη διοργάνωση των αγώνων φέρει και αυτή την ευθύνη για τα σκουπίδια. Όμως την πρωταρχική ευθύνη φέρουν όλοι αυτοί οι αναίσθητοι (τα γαϊδούρια) που βρωμίζουν το περίβάλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραια και καλα ολα τα σχολια σας.Θα γινει ομως κατι θα το πει καποιος καπου για να μαζευτουν ολες αυτες οι βρωμιες ή θα γινουμε παλι ρεζιλι??Δεν μπορουμε να κρατησουμε τιποτα στον τοπο μας ουτε ειμαστε αξιοι για κατι καλο.
    Καλα να παθουμε αν το ξαναπαρουν του χρονου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή