Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Αθλητικά της Κυριακής

Ισόπαλοι Αστέρας και Αναγέννηση
Δεν βγήκε νικητής από το ματς του Αστέρα Ιτέας με την Αναγέννηση Παλαιοκατούνας, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Ο Γουβαλάρης στο 66' έκανε το 1-0 και το 1-1 ο Βίγκος στο 82'.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Πάππος, Ιωάννου, Γουβαλάρης, Λέτας, Καλτσακλής, Ζούρκος, Βαλτογιάννης, Νταλαπέρας, Σαχινίδης, Καρδάρας (74' Αραμπατζής), Ξαγοράρης (76' Πιπινίκας).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Μπαλαφούτης, Στέφος, Σέτας, Μπαϊρακτσόγλου, Πίσκοπος, Γάτσος (86' Παπαμάρκου), Σκαλτσάς, Δουσιώτης (46' Ψωρομύτας), Μπαϊρακτάρης, Καρακώστας, Σταθουλόπουλος (68' Βίγκος).
Μετά τον αγώνα αυτόν Ο Αστέρας περασε στην ...
.6η θέση με 49 βαθμούς μιας και τον πέρασε με 50 βαθμούς ο Αγρότης Λιανοκλαδίου.

Νίκη με ανατροπή ο Φωκικός
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 39' μετά από γκολ του Ελευθεριάδη ο Φωκικός κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να επικρατήσει με 2-1 του ΠΑΣ Πρέβεζα. Στο 59' ο Νουτσκόφσκι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1 και στο 70' ο Σπυριδάκης με κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-1. Με κόκκινη κάρτα αποβλήθηκε ο Τερζής στο 80'.
ΦΩΚΙΚΟΣ: Τακίδης, Ζυγογιάννης (46′ Κουτελιέρης), Τριανταφυλλάκος, Σπυριδάκης, Φλώρος, Τσελέπης, Οικονόμου (80′ Χιντζίδης), Καραγκούνης, Δημουλιάς, Μπρής (72΄Σκαρίμπας), Νουτσκόφσκι.
ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ: Ζάχος, Χρέντσαρ, Μάρκος, Χαϊδάκης, Δράκος (79′ Παππάς), Ελευθεριάδης, Μπόλος, Λαζαρίδης (73′ Φράγκος), Κοττίκας, Λαγός, Μηλιώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου