Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ Ζώη

Από "Με αγάπη για την Φιλαρμονική Ιτέας"
Με μεγάλη μας λύπη αποχαιρετήσαμε σήμερα ένα από τα μέλη της Φιλαρμονικής μας , το οποίο έχασε τη ζωή του έπειτα από τραγικό τροχαίο δυστύχημα που έγινε στις 23/4/2009 στην περιοχή μας.

Έπειτα από μία βδομάδα νοσηλείας στην εντατική του Ασκληπιείου Βούλας, τελικά ο Ζώης δεν τα κατάφερε και στις 29/4/2009 οδηγήθηκε με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής μας στην τελευταία του κατοικία. Αυτό που μένει χαραγμένο στη μνήμη μας , είναι η ευγενική του φυσιογνωμία , η σεμνότητα, η ευγένεια με τον τρόπο που σου μιλούσε και σε κοιτούσε, καθώς επίσης και το χαμόγελο που δεν έλειπε ποτέ απ΄τα χείλη του.

Η Φιλαρμονική μας ... αισθάνεται υποχρεωμένη απέναντι στην οικογένειά του γιατί στηρίχθηκε και στηρίζεται αρκετά απ΄αυτήν.

Ας θυμόμαστε !!!

Μπαρτσώτας Κώστας ( θείος ) : τρομπέτα
Πριμάλη Έλενα ( αδερφή ) : σαξόφωνο άλτο
Πριμάλη Νικολία ( αδερφή ) : φλάουτο
Πριμάλη Ήλια ( αδερφή ) : τρομπέτα

ΠΡΙΜΑΛΗΣ ΖΩΣ : BASSO

Θα σε θυμόμαστε πάντα Ζώη
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ !!!

3 σχόλια:

  1. DEN 8A SE KSEXASOUME POTE... 8A EISAI PANTA MESA STIN KARDIA MAS...ME TO XAMOGELO STA XELI SOU,ME TIN 8ELISI KAI TIN DYNAMI POU EIXES GIA TIN ZWI...KALO TAKSIDI MAGKA!!!! O FILOS KWSTAS MPANAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί όπου είναι ο θησαυρός σου, εκεί είναι και η καρδία σου... Ο τελευταίος εχθρός που πρέπει να νικηθεί είναι ο Θ Α Ν Α Τ Ο Σ...καλό ταξίδι Ζώη..θα σε θυμόμαστε πάντα..!!! Αργυρώ Γιάτσου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απ ότι φαίνεται η καλή αυτή ψυχούλα της μικρής μας κοινωνίας , θάχει ήδη κερδίσει την θέση της κοντά στον Θεό. Ας δώσουμε όλοι κουράγιο στην ΑΞΙΑ αυτή και τραγική ΜΑΝΑ , να ζήσει την υπόλοιπη ζωή της ανάμεσα σε ανθρώπους που θα την καταλαβαίνουν και θα την στηρίζουν ώστε να μεγαλώσει τα άλλα παιδιά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή