Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

3ο Φεστιβάλ Αλεξιπτώτου Πλαγιάς 1-3 Μαΐου στη Φωκίδα.

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φωκίδας και η Αερολέσχη Φωκίδας και Στερεάς Ελλάδας (Α.ΦΩ.ΣΤ.ΕΛ.), διοργανώνουν από 1 έως 3 Μαΐου 2009 το 3ο Φεστιβάλ Αλεξιπτώτου Πλαγιάς.

Tην πρώτη μέρα του Φεστιβάλ, Παρασκευή 1 Μαΐου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ελεύθερη πτήση από την Αγία Τριάδα στη Γκιώνα και κατασκήνωση στο Λιβάδι που θα γίνει η προσγείωση.
Την επομένη, Σάββατο 2 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί αγώνας προσγείωσης ακριβείας στο ΒΙΟ.ΠΑ. Άμφισσας, και δωρεάν διπλές πτήσεις για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την μοναδική εμπειρία της ελεύθερης πτήσης.
Εξάλλου το ίδιο βράδυ στις 11:00μ.μ. θα ... ακολουθήσει συναυλία με το συγκρότημα Plastic People στο Bar Cazo και θα γίνει η απονομή των χρηματικών επάθλων στους 3 πρώτους νικητές που θα προκύψουν από το διήμερο των πτήσεων.
Τέλος την Κυριακή 3 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν ελεύθερες πτήσεις από Δελφούς και Δεσφίνα προκειμένου οι πιλότοι που θα συμμετάσχουν στο 3ο Φεστιβάλ να αποκτήσουν μια συνολική εικόνα των δυνατοτήτων που προσφέρει η περιοχή στους ανεμοπτεριστές ενώ ταυτόχρονα θα έχουν τη ευκαιρία να θαυμάσουν τη μοναδικότητα και την ομορφιά του Φωκικού τοπίου.
Μπορείτε να δείτε το Δελτίο Τύπου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου