Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Γιατί έγιναν οι σεισμοί; μήπως φταίνε οι δηλώσεις;

Είμαστε ξεφτιλισμένη κοινωνία και σου μοιάζουμε! - Ο δήμαρχος Άμφισσας έκανε δηλώσεις για το πτυχίο που πήρε ο Σιανίδης!!!Έλεος ρε παιδιά. Πήγε και ορκίστηκε ο Χάρης Σιανίδης για να πάρει το πτυχίο του και έκαναν δηλώσεις για την μεγάλη στιγμή ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος Άμφισσας όπου έγινε η τελετή!!!
Και μάλιστα ο αντιδήμαρχος έβγαλε και λόγο για τον Χάρη Σιανίδη.
Τόσο ξεφτιλισμένη κοινωνία είμαστε που έγινε θέμα η ορκωμοσία του Σιανίδη. Και εντάξει να το πάρουμε στην πλάκα να γράψουμε αλλά όχι και ο δήμαρχος να κάνει δηλώσεις στα κανάλια για τον Σιανίδη.
Δεν υπάρχει κανένας να...

τους μαζέψει; Τόσα ακούστηκαν πριν 10 ημέρες για τον Σιανίδη και κάνουν όλοι σαν να μην τρέχει τίποτα; Τα κανάλια βγάζουν την ορκωμοσία του και τις δηλώσεις πολιτικών προσώπων για το πτυχίο του; Ρε άντε να χαθείτε όλοι σας. Ούτε έχετε την αίσθηση του τι συμβαίνει στην Ελληνική κοινωνία.
Απο το troktiko

1 σχόλιο:

  1. Αυτό μάλιστα, είναι είδηση!!!
    Δηλαδή αν κατάλαβα καλά ο παμμέγιστος Χάρης Σιανίδης σπούδασε και πήρε το πτυχίο του στο ΤΕΙ Άμφισσας;
    Αυτό από μόνο του συνηγορεί στον δίκαιο αγώνα των σαλωνιτών για αναβάθμιση του παραρτήματός τους, την κατασκευή του κτιρίου-φαντάσματος, καλύτερη τιμή στην ελιά Αμφίσσης, σωτηρία του Φωκικού...
    Αλήθεια, οι άλλοι από τη νομαρχία που πήγαν την περασμένη βδομάδα στην τουριστική έκθεση στο Βερολίνο, είχαν το video της ορκωμοσίας να το προβάλουν στους ξένους, να δείτε πως κλείνουν τα πακέτα οι tour operators μετά.
    Iteanet, θέλουμε το video...

    ΑπάντησηΔιαγραφή