Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Θερμά συγχαρητήρια


Εκφράζω τα συγχαρητήριά μου στον συμπολίτη μας κύριο Γεώργιο Ε. Κουκουσούλη για τις επιδόσεις του στον Μαραθώνιο δρόμο και τερματισμό του στον πρόσφατο μαραθώνιο δρόμο που έγινε στην Αθήνα.

Τάκης Παναγόπουλος


Η φωτογραφία είναι από την συλλογή του sot
Results

Bib: 3908
Athlete: KOUKOUSOULIS GEORGIOS
Race: 26th Athens Classic Marathon

Start: 01:46
5km: 23:59
10km: 45:39
21km: 1:35:14
30km: 2:20:04
Finish: 3:27:18

7 σχόλια:

  1. Του αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια γι αυτή την επιτυχία, όπως και για την ανάλογη στη Θεσσαλονίκη αλλά και γενικότερα για όλη την προσπάθειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ποιόν αγώνα έλαβε μέρος στον 26ο κλασικό μαραθώνιο της Αθήνας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι :

    http://picasaweb.google.com/lh/photo/_8R7-FMYRo0BEzUYxTDnHw?feat=directlink

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ:ΠΕΡΒΕΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΖΕΜΑΔΑΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΤΟΝ 26Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΧΛΕΜΠΟΓΙΑΝΝΗ ΛΟΥΚΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 1ΟΚΜ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο κ.Κουκουσούλη!Εγω σας γνωρίζω από παλιά, που είχατε πιο μακρύ μαλλί. Από τότε παραμένετε πολύ κουλ τύπος και πολύ ψαγμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η προσπάθεια και η επίδοσή σου kook (3:27:18h) αποκτά πολύ μεγαλύτερη σημασία γιατί ξέρω, και το ξέρεις ότι το ξέρω, ότι δεν παίρνεις ορμόνες. Δεν ντοπάρεσαι! (Εδώ είσαι vegeterian, ερυθροποιητίνη θα παίρνεις;). Για μένα είσαι αυτός που αξίζει την πρώτη θέση.
    Αν ήμουν στη θέση σου δεν θα έπαιρνα μέρος σε επίσημους αγώνες, γιατί έτσι ενώ από τη μία υποστηρίζεις, με τη συμμετοχή σου, ένα εδώ και πολλές δεκαετίες σάπιο σύστημα στο οποίο συμβαίνουν σημεία και τέρατα, από την άλλη αντιτίθεσαι σ'αυτό με την στάση ζωής σου.
    sot γειά χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολλά συγχαρητήρια κι από τον Βόλο.
    Έπεται συνέχεια!

    Κώστας Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή