Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Νίκη του Αστέρα Ιτέας επί των Μεγάλων Καλυβίων, ήττα του Κεχαγιά απο τα Τρίκαλα

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε χθες η νεανική ομάδα των Καλυβίων κόντρα στην δυνατή Ιτέα, αλλά γνώρισε μια ακόμη ήττα με 1-0 μετά από γκολ του Νταλαπέρα με κεφαλιά στο 43΄.

Τα Καλύβια διαμαρτύρονται δίκαια για δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν στο 11΄ μετά από ανατροπή του Μπλέτσα από τον Ζούρκο και στο 22΄ μετά από χέρι του Νταλαπέρα.

Τα Καλύβια στάθηκαν πάρα πολύ καλά, είχαν ... αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν, στο 8΄ με τον Πουλιανίτη, στο 30΄ με τον ίδιο παίκτη, στο 34΄ με τον Μπλέτσα και στο 72΄ με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι σε φάουλ του Μπάμποβιτς.

Ευκαιρίες είχε και η Ιτέα σε ένα ανοιχτό ματς χωρίς σκοπιμότητες.


Καλύβια: Γιαννούλας, Μιχαήλ, Μπλέτσας ( 78΄Μπίχτας), Τσαφίτσας, Γκουγκουγιάννης, Κάβρας( 86΄ Βαρμπομπίτης), Θούας, Πουλιανίτης, Τέλλιος, Τεντολούρης, Μπάμποβιτς .


Ιτέα: Πάππος, Σκεπαρνιάς, Καρτσακλής, Πέττας, Γουβαλάρης, Ιωάννου, Ζούρκος, Πιπινίκας, Νταλαπέρας, Σαχινίδης, Γιαννακόπουλος.
Απο το Sporttrikala


Χωρίς να δυσκολευτούν τα Τρίκαλα νίκησαν με 3-0 στην Άμφισσα τον Κεχαγιά και συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα στην Δ' Εθνική....
Χωρίς να ιδρώσουν τα Τρίκαλα πέρασαν εύκολα από την Άμφισσα επικρατώντας του Κεχαγιά Προσηλίου με 0-3 και συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα στο περιφερειακό πρωτάθλημα.

Τα Τρίκαλα με απευθείας χτύπημα φάουλ του Σαββίδη άνοιξαν το σκορ στο 20' (0-1) ενώ ο ίδιος παίκτης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στο 45' σημείωσε το 0-2 και έβαλε τις βάσεις για την νίκη των Τρικάλων.
Πέντε λεπτά πριν από την λήξη ο Παπαστεριάδης πέρασε και τον τερματοφύλακα και διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κεχαγιάς Προσηλίου: Πιλάφας, Πέντσιος, Γκίνης, Σνιγκούρ (77’ Βλάχος), Μπρουγιαννάκης, Αλεξίου, Παπακωνσταντίνου, Καλύβας, Α. Καλλέργης (65’ Ζαχαρόπουλος), Καλλέργης Ε., Πιτώνης (56’ Φουστέρης)

Τρίκαλα: Νικολαϊδης, Αντωνιάδης (83’ Κοτσίνας), Μουρκάκης, Α. Τσιούκας, Τεντολούρης, Γεωργίου, Σαλταπίδας (70’ Παπαστεριάδης), Σαββίδης, Β. Τσιούκας (52’ Ντάμτσιος), Διαμάντης, Κακαζούκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου