Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Λαμία και Φωκικός κόλλησαν στο 0 - 0

Απο Lamia news

Ο Φωκικός μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την απόδοσή του. Από το 10' άρχισε να πιέζει την άμυνα της Λαμίας και να δημιουργεί ευκαιρίες για γκολ. Στο πεντάλεπτο από το 11' μέχρι το 16' είχε ευκαιρίες ν' ανοίξει το σκορ αλλά δεν τα κατάφερε, κυρίως από την ανικανότητα των παιχτών του στην τελική προσπάθεια. Στο 11' και στο 14' μετά από κόρνερ δεν τα κατάφερε, ενώ την ίδια τύχη είχαν προσπάθειες των Μπρή (13') και Νουτσκόφσκι (16'). Ειδικά η δεύτερη ήταν σε τε-α-τετ με τον τερματοφύλακα της Λαμίας.
Στη συνέχεια ο Φωκικός έπεσε ενώ σταδιακά η ... Λαμία ισορροπούσε τον αγώνα χωρίς όμως ν' απειλήσει την εστία του Φωκικού. Μπορεί όμως να θεωρεί ότι αδικήθηκε στο 43' όταν ο Χιούζ "έμπαινε" προς την περιοχή του Φωκικού αλλά ο Τριανταφύλλου τον τράβηξε από τη φανέλα. Ο διαιτητής έδειξε φάουλ αλλά υπέρ του Φωκικού, θεωρώντας ότι ο Χιούζ υπέπεσε σε φάουλ. Αν ο διαιτητής "έβλεπε" σωστά τη φάση θα έπρεπε να δείξει κίτρινη κάρτα στον Τριανταφύλλου, (ως τελευταίος παίχτης) και θα έπρεπε ν' αποβληθεί αφού ήδη είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα στο ξεκίνημα του αγώνα.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία και πάλι από τον Φωκικό (47'), όταν σουτ του πάντα επικίνδυνου και πρώην παίχτη της Λαμίας, Νουτσκόφσκι, μπλοκάρει ο Κόσογλου. Χρειάστηκαν να περάσουν 55' για να έχει η Λαμία κάποια αξιόλογη ευκαιρία. Ο Σόμπσακ (αντικατέστησε τον Γιαροσίεβιτς στο ημίχρονο), έκανε ώραίο δυνατό σούτ έξω από την περιοχή αλλά δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του Φωκικού.
Η Λαμία εξακολουθεί να πιέζει για το γκολ και δημιουργεί καλές ευκαιρίες. Στο 58' με τον Πατίδη, στο 70' κεφαλιά ψαράκι του Σόμπσακ, 71' λίγο αουτ από κεφαλιά του Χατζή. Στο 90' σε αντεπίθεση της Λαμίας, ο Σιδηρόπουλος βγήκε απέναντι στον Τακίδη αλλά δεν έκανε καλό κοντρόλ και έχασε τη μπάλα. Τα τρία λεπτά της καθυστέρησης πέρασαν χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο και το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα. Τελικό συμπέρασμα, οι ομάδες δεν προσέφεραν θέαμα, πρόσεξαν περισσότερο τις άμυνες για να μη δεχτούν γκολ και οι ευκαιρίες δημιουργήθηκαν κυρίως από στημένες φάσεις.
Ο επόμενος αγώνας της Λαμίας είναι ιδιαίτερα δύσκολος, θα γίνει στις Σέρρες με αντίπαλο τον Οδυσσέα Αναγέννησης, ενώ την Τετάρτη 11/2 αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ τη Νίκη Βόλου για 80 λεπτά στον διακοπέντα αγώνα, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου.
Τα αποτελέσματα στο βόρειο όμιλο της Γ' Εθνικής:
Εθνικός Κατερίνης-Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-1
Θερμαϊκός-ΠΑΣ Πρέβεζα 3-1
Λαμία-Φωκικός 0-0
Δόξα Δράμας-Εθνικός Φιλιππιάδας 4-1
Νίκη Βόλου-Οδυσσέας Αναγέννησης 1-2
ΠΑΟ Ν. Επιβατών-Μακεδονικός 1-1
Πυρσός Γρεβενών-Εορδαϊκός 0-0
Παναιτωλικός-Αναγέννηση Άρτας 3-0 α.α
Ζάκυνθος-Ένωση Θράκης 3-0 α.α.
και η βαθμολογία σε 22 αγώνες:
Δόξα Δράμας 44
ΠΑΟ Νέων Επιβατών 43
Εορδαϊκός 42
Παναιτωλικός 40 (21 αγ.)
Μακεδονικός 40
Αναγέννηση Γιαννιτσών 35
Ζάκυνθος 33
Πυρσός Γρεβενών 32 (21 αγ.)
Οδυσσέας Αναγέννησης 29
Νίκη Βόλου 29 (21 αγ.)
Φωκικός 28
Θερμαϊκός 28
Εθνικός Φιλιππιάδας 27
Λαμία 25 (18 αγ.)
ΠΑΣ Πρέβεζα 21
Αναγέννηση Άρτας 14
Εθνικός Κατερίνης11
Ένωση Θράκης -5 ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου