Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Ετοιμοι να κλείσουν και την παλιά εθνική οδό προς Φωκίδα είναι οι αγρότες και να παγώσουν την κυκλοφορία

Απο το LamiaNews

Αποφασισμένοι να κλείσουν ακόμη και την παλιά εθνική οδό Λαμίας Αθηνών είναι οι αγρότες. Ο συγκεκριμένος δρόμος σηκώνει όλο το βάρος της κυκλοφορίας μετά τον αποκλεισμό της εθνικής οδού και την διοχετεύει προς τη Φωκίδα.
Από χθες το μεσημέρι οι αγρότες σε συναντήσεις που είχαν αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αυτό το εγχείρημα είτε μετακινώντας τρακτέρ από το μπλόκο στην εθνική οδό είτε χρησιμοποιώντας εφεδρείες.
Σε αυτό το εγχείρημα το παρόν και στο γεγονός ότι πολλοί από τους κατοίκους της περιοχής που νύχτα μέρα ζουν τον εφιάλτη μετά βαριά φορτηγά να παίρνουν έξω από τα σπίτια τους θα συνδράμουν προς αυτή την κατεύθυνση.
Αν βεβαίως κλείσει η παλιά ...εθνική οδός κοντά στον κόμβο του Μοσχοχωρίου τότε δεν θα υπάρχει καμία διέξοδος προς την υπόλοιπη Ελλάδα.
Σε μια τέτοια περίπτωση μοναδική διέξοδος για να φτάσει κάποιος από τη Λαμία στην Αθήνα είναι να κινηθεί από τη Λαμία προς Καρπενήσι, από εκεί προς Αγρίνιο και από εκεί προς Πάτρα για να φτάσει στην Αθήνα.
Πληροφορίες από τη συντονιστική επιτροπή υποστηρίζουν ότι μέχρι το μεσημέρι δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε αυτό το εγχείρημα το οποίο μελετούν ίσως από το απόγευμα και μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου