Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Ποιός και γιατί πληρώθηκε για την Ιστοσελίδα του Δήμου Ιτέας;


Με τυμπανοκρουσίες μας αναγγείλανε την δημιουργία της νέας ιστοσελίδας του Δήμου μας.
Η ιστοσελίδα είναι όμως τελείως απαράδεκτη. Τα χρήματα δόθηκαν τζάμπα και πρέπει να είναι αρκετά .
Όπως γράφουν η κατασκευή της Ιστοσελίδας είναι προϊόν συγχρηματοδότησης της Ευρωπαϊκής ένωσης και του Ελληνικού κράτους.
Αν τέτοια είναι τα έργα που συγχρηματοδοτεί το Ελληνικό κράτος με την Ευρωπαϊκή ένωση, δεν πρέπει να παραξενευόμαστε για την υπανάπτυξη της χώρας και τα φαινόμενα διαφθοράς και Βατοπεδίου.
Όπου μπορεί, ο κάθε ένας κοιτάει να βγάλει κανένα φράγκο και ...
αδιαφορεί για τα αποτελέσματα και την αξιοπρέπειά του. Όποιος προλάβει να τα αρπάξει είναι εντάξει, τα υπόλοιπα είναι για τους ηθικολόγους σκέφτονται.

Έκατσε και ο δήμαρχος και έγραψε και ένα καλωσόρισμα. Τι το ήθελες το καλωσόρισμα κύριε Δήμαρχε ; Που μας καλωσορίζεις . Αυτό είναι το σπίτι μας , αυτός είναι ο Δήμος μας ; Αυτό που παρουσιάζει αυτή η Ιστοσελίδα.
Η εργασία που έχει γίνει είναι μηδενική. Σε ένα έτοιμο τελάρο βάλανε πέντε γραμμές κείμενο και το παρουσιάσατε χωρίς καμία ντροπή.
Τον τελευταίο 15χρονο μαθητή να βάζατε καλύτερη Ιστοσελίδα θα έκανε.
Αλλά μάλλον δεν ήταν αυτό το θέμα . Το θέμα ήταν να χρησιμοποιήσουμε ακόμα ένα κονδύλι χωρίς να νοιαζόμαστε καθόλου για το αποτέλεσμα.
Το αποτέλεσμα όμως μετράει για τους Δημότες και αυτοί σας απάντησαν πόσο βοηθάει αυτή η Ιστοσελίδα την ανάπτυξη του τόπου και πόσο τους προσβάλει.

1 σχόλιο:

  1. Όποιος θέλει να ψηφίσει, για να βρει την σελίδα της ψηφοφορίας πρέπει να πατήσει πρώτα στην εντολή Αιτήματα πολιτών και μετά να πατήσει Επιστροφή για να γυρίσει πίσω.
    Αν κάνετε σωστά τα βήματα θα βρείτε την ψηφοφορία.
    Δώστε και σεις την ψήφο σας για να πείτε την γνώμη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή