Σάββατο 5 Απριλίου 2014

τους ρωτάμε για τη Στερεά

Ανοιχτή επιστολή
τους ρωτάμε για τη Στερεά
ένα ερωτηματολόγιο από συλλόγους και κινήσεις πολιτών προς υποψήφιους περιφερειάρχες και περιφερειακά  σχηματα
Προς υποψήφιους Περιφερειάρχες Στερεάς
Αποστόλου Βαγγέλη,
Γιαννόπουλο Θανάση,
Ζούμπο Βασίλη,
Μαρίνο Γιώργο,
Μπακογιάννη Κώστα,
Χαινά Κώστα     
Συλλογικότητες που λειτουργούμε στη Στερεά Ελλάδα, συνεργαστήκαμε και σας στέλνουμε ένα ερωτηματολόγιο. Ελπίζουμε  ότι θα  ανταποκριθείτε και θα μας στείλετε τις απαντήσεις σας, τις οποίες και θα δημοσιοποιήσουμε. ...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΚΑΡΑΣ: ΑΝΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ


Υπενθυμίζεται ότι:

ΑΝΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

Αντικομουνισμός είναι το σαρδόνιο γέλιο των χορτασμένων, είναι το άλλοθι των δειλών, το αλάτι των άνοστων επαναστατών, το επιχείρημα των άσχετων και ανίδεων, είναι η καταφυγή των αναθεωρητών της ανάγκης και της υποχρέωσης για αντίσταση και αγώνα, τον χρησιμοποιούν όσοι φτύνουν εκεί που πρώτα έτρωγαν...

Παρουσιάζει τα ψηφοδέλτια του ο συνδυασμός του Βαγγέλη Αποστόλου «Η Στερεά σε νέα τροχιά»

«Η Στερεά σε νέα τροχιά» ο συνδυασμός του Βαγγέλη Αποστόλου Το Σάββατο 12 Απριλίου Ο Αποστόλου στην Άμφισσα.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα παρουσιαστούν τα ψηφοδέλτια των Περιφερειακών Ενοτήτων Στερεάς Ελλάδας του συνδυασμού του Βαγγέλη Αποστόλου «Η Στερεά σε νέα τροχιά».
Αναλυτικά η παρουσίαση θα γίνει ως εξής:...

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Φτηνό, υψηλής ποιότητας γάλα για όλους


 Του Αποστόλη Τσιάμη

Αν σήμερα κάποιος αποφασίσει να ψωνίσει γάλα από το σούπερ μάρκετ, θα διαπιστώσει ότι θα πρέπει να προσπεράσει όλο το ψυγείο, με προϊόντα που μοιάζουν με φρέσκο γάλα, για να φτάσει στο φρέσκο γάλα των 5 ημερών. Οι μεγάλες γαλακτοκομικές εταιρίες επιλέγουν να δημιουργούν καινούργια προϊόντα, από τα οποία αποκομίζουν περισσότερα κέρδη, που με διάφορες εμπορικές πολιτικές προωθούν σαν δήθεν βελτιωμένα. Το πρόβλημα όλων αυτών των προϊόντων είναι ότι είναι υποβαθμισμένα, λόγω της επεξεργασίας που έχουν υποστεί σε σχέση με το φρέσκο γάλα. Είναι άλλο πράγμα να γίνεται παστερίωση στους 72 βαθμούς και άλλο πράγμα να φτάνει τους 140 βαθμούς Κελσίου....