Η Πανελλήνια Ένωση Μεταποιητών Τυποποιητών Εξαγωγέων Επιτραπέζιων Ελιών (ΠΕΜΕΤΕ) διοργανώνει ημερίδα για την επιτραπέζια ελιά στο πλαίσιο του Καν. ΕΚ 867/08, το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 11.30μμ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κυριακοπούλειου – Ηλιοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας (δήμος Δελφών), Ηλία Τρίγκα 47 Ιτέα Φωκίδας. Πληροφορίες: τηλ. 22653/51100.
Πρόγραμμα ημερίδας
11.00 – 11.20 Προσέλευση – Εγγραφές
11.30 – 12.15 Χαιρετισμοί...
12.15 – 12.35 Μικροβιολογία ζύμωσης της επιτραπέζιας ελιάς. Γ. Ι. Νυχάς, Καθηγητής Μικροβιολογίας Τροφίμων, ΓΠΑ
12.35 – 12.55 Θερμική επεξεργασία της επιτραπέζιας ελιάς. Σ. Γιαννιώτης, Αναπληρωτής Καθηγητής Μηχανικής Τροφίμων ΓΠΑ
12.55 – 13.55 Προβιοτικές ελιές: Έρευνα σε εξέλιξη στην ζύμωση της πράσινης ελιάς. Χ. Τάσσου, Ερευνήτρια Α’ Ινστιτούτο Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων ΕΘΙΑΓΕ
13.15 – 13.35 Εξελίξεις στην ζύμωση της επιτραπέζιας ελιάς. Ε. Πανάγου, Λέκτορα Μικροβιολογίας Τροφίμων ΓΠΑ
13.35 – 13.55 Η ορθολογική οργάνωση του πρωτογενούς τομέα, οδηγεί στην ομαλοποίηση της αγοράς του προϊόντος. Δρ. Γ. Ντούτσιας, Γεωπόνος – Τεχνολόγος Τροφίμων, τ. Γεν. Δ/ντης Ελαιουργικής
13.55 – 14.15 Ιχνηλασιμότητα στην επιτραπέζια ελιά και mobile tagging. Μ. Μανούσος, Αναπληρωτής Γενικός Δ/ντης Food Standard A.E.
14.15 – 15.00 Παρεμβάσεις – Ερωτήσεις
15.00 – 15.30 Συζήτηση – Κλείσιμο ημερίδας - Ελαφρύ γεύμα
11.00 – 11.20 Προσέλευση – Εγγραφές
11.30 – 12.15 Χαιρετισμοί...
12.15 – 12.35 Μικροβιολογία ζύμωσης της επιτραπέζιας ελιάς. Γ. Ι. Νυχάς, Καθηγητής Μικροβιολογίας Τροφίμων, ΓΠΑ
12.35 – 12.55 Θερμική επεξεργασία της επιτραπέζιας ελιάς. Σ. Γιαννιώτης, Αναπληρωτής Καθηγητής Μηχανικής Τροφίμων ΓΠΑ
12.55 – 13.55 Προβιοτικές ελιές: Έρευνα σε εξέλιξη στην ζύμωση της πράσινης ελιάς. Χ. Τάσσου, Ερευνήτρια Α’ Ινστιτούτο Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων ΕΘΙΑΓΕ
13.15 – 13.35 Εξελίξεις στην ζύμωση της επιτραπέζιας ελιάς. Ε. Πανάγου, Λέκτορα Μικροβιολογίας Τροφίμων ΓΠΑ
13.35 – 13.55 Η ορθολογική οργάνωση του πρωτογενούς τομέα, οδηγεί στην ομαλοποίηση της αγοράς του προϊόντος. Δρ. Γ. Ντούτσιας, Γεωπόνος – Τεχνολόγος Τροφίμων, τ. Γεν. Δ/ντης Ελαιουργικής
13.55 – 14.15 Ιχνηλασιμότητα στην επιτραπέζια ελιά και mobile tagging. Μ. Μανούσος, Αναπληρωτής Γενικός Δ/ντης Food Standard A.E.
14.15 – 15.00 Παρεμβάσεις – Ερωτήσεις
15.00 – 15.30 Συζήτηση – Κλείσιμο ημερίδας - Ελαφρύ γεύμα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου