Είχαμε το παράδοξο τα τελευταία τρία χρόνια, η τιμή του σιταριού να μειώνεται κατά πολύ μεγάλα ποσοστά και η τιμή του ψωμιού από 1 ευρώ το κιλό στην Φωκίδα να έχει φτάσει τώρα στο ένα 1 και 80 λεπτά.
Τώρα κάποιοι αρχίζουν να μιλούν για μείωση των τιμών για να δούμε.
Τη μείωση της τιμής του ψωμιού -στα 50 λεπτά τη φρατζόλα- προτείνει η Ομοσπονδία Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων Περιχώρων.
Όπως ανακοινώθηκε από την ομοσπονδία, ... αποφασίστηκε από την πλειονότητα των 1500 σημείων πώλησης που υπάγονται στη δικαιοδοσία της, οι βιοτέχνες αρτοποιοί να προχωρήσουν σε μια μείωση τιμής σε ένδειξη, βοηθώντας τα νοικοκυριά που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της τρέχουσας οικονομικής συγκυρίας.
Φυσικά ο κάθε βιοτέχνης ορίζει την τιμολογιακή του πολιτική και δεν είναι υποχρεωτικό όλοι να πωλούν τη φρατζόλα το ψωμί προς 50 λεπτά, αλλά η ομοσπονδία εκτιμά ότι αρκετά από τα μέλη της θα υιοθετήσουν την πρόταση.
Σημειώνεται ότι η τιμή αυτή θα ισχύει από το πρωί μέχρι το μεσημέρι (την ώρα λήξης της προσφοράς θα την ορίσει ο κάθε αρτοποιός).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου