Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Arbeit macht frei (Γερμανιστί: ψόφα κουφάλα)

Ένας γνωστός φίλος της σελίδας μας έστειλε το παρακάτω άρθρο.

Έλληνες, γρηγορείτε!
Είμαστε υπόδουλο έθνος και πάλι!!!
(Φτου σου, πάλι ο Άδωνις βγήκε από μέσα μου)

Το δήλωσε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός μας (ή μήπως Quisling τώρα πια;) από τις Βρυξέλλες:

"Έτσι όπως χειριστήκαμε τα οικονομικά μας αφαιρείται και ένα κομμάτι της κυριαρχίας μας. Είναι εγκληματικό και πρέπει να το πάρουμε πίσω"
(http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=131377)

Η συνθήκη παράδοσης των "όπλων" υπογράφτηκε σήμερα στις Βρυξέλλες και στις σχετικές ...ανακοινώσεις προέβησαν οι γνωστές μαριονέτες, ο Πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μπαρόζο και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Χέρμαν Βαν Ρομπάι.
(http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=130872)

Ακολούθησε ο καφές της παρηγοριάς, όπου ο Μέγας Ναπολέων, (Σαρκοζί ήθελα να πω), μας προσέφερε για να περνά η ώρα μερικές φρεγατούλες μπανιέρας (http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=130914)

Τη θερμή τους υποδοχή και υποστήριξη στις νέες εξελίξεις εξέφρασαν τόσο το αδελφό ΔΝΤ (http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=131365), όσο και ο πρώτος μουσουλμάνος (τάδε έφη Χρυσοχοίδης) Πρόεδρος των αδελφών ημών Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=131309).

Ο δε νέος υπουργός μας επί των οικονομικών κύριος Τρισέ, μέχρι που διέκοψε τις διακοπές του στην ηλιόλουστη Αυστραλία για να μας υποδεχτεί στις αγκάλες του: Τρισέ: Διακόπτει επίσκεψη στην Αυστραλία για την έκτακτη σύνοδο της Ε.Ε.
Τόοοοοση χαρά πια;

Από εθνική υπερηφάνεια φουσκώνουν τα στήθια μας τέλος, επειδή ε-ε-έρχεται......
ως νέος Gauleiter το άξιον τέκνον της πατρίδος, Λουκάς Παπαδήμος (http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=130925) έτοιμος να μας πάρει τα όποια επιπλέον μέτρα και να επιβλέψει τις χαρές που θα κάνουμε.

Κατά τα άλλα, κάτι δημόσιοι υπάλληλοι της ΑΔΕΔΥ και παμίτες (παλιοκομμουνιστές) εργαζόμενοι απεργούσαν χθές 10/02/2010 για κάτι ευρώπουλα που τους πετσοκόβουν οι Γ.Α.Π. που μας κυβερνούν.
Και τι είναι βρε αγνώμονες τεμπελχανάδες μερικά ευρώ, μπρος στη σωτηρία της Ελλάδος μας, ε; Δεν κοιτάτε τη νεολαία μας που δίνει τον αγώνα μπρος στα πολιτικά και ρουσφετολογικά γραφεία για μία σύμβαση stage, μία μερική απασχόληση, κάτι τις των 400€ τέλος πάντων.
Δε σας φτάνει η μονιμότητα, θέτε και αξιοπρεπείς μισθούς τρομάρα σας;
Τους άμοιρους τραπεζίτες, βιομήχανους, μεγαλεμπόρους, διαχειριστές κεφαλαίων, τοκογλύφους κλπ δεν τους σκέφτεστε που λιμοκτονούνε;

Ευτυχώς που αυτοί οι Άγιοι άνθρωποι έχουν τις λύσεις έτοιμες για σας (και την πάρτη τους, εννοείται):

Πρόγραμμα Σταθερότητας & Ανάπτυξης (so far), light version
Πρόγραμμα Σταθερότητας & Ανάπτυξης (so far), το όλον ΠΑΣΟΚ

Για πιο εξειδικευμένες θεραπείες για το πρόβλημά σας, δείτε εδώ:

Συνέντευξη Τύπου του Υπουργού Οικονομικών για την Εισοδηματική Πολιτική και το Φορολογικό
ΒΑΣΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ
Ενημερωτικό σημείωμα για την Εισοδηματική Πολιτική
Παραδείγματα Εισοδηματική Πολιτικής Αποδείξεις καταναλωτικών δαπανών


Ευτυχώς που όλα τα ερίφια δε σκέφτονται το ίδιο:
"Σιγά μην απεργήσω εγώ για τους εφοριακούς και του Υπουργείου Οικονομικών που παίρνουν 3.000€ και 'γω 1.500€. Αυτοί νοιάζονται για μένα;"
...λένε και έχουν ένα δίκιο...πως να το κάνεις,

Αλλά όταν "γλυκίες μου" θα πάρετε όλοι μαζί τον πούλο του 14ου μισθού κι όχι μόνο, οσονούπω,

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ
ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


PS: Ας με συγχωρέσουν οι Γερμανοί που τους έβαλα σε πρώτο πλάνο, χωρίς να είναι ακριβώς έτσι, αλλά τα moto τους κολλάνε γάντι, πως να το κάνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου