Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

Κρουαζιερόπλοιο στην Ιτέα

Το κρουαζιερόπλοιο Artemis ήρθε σήμερα στην Ιτέα. Θυμίζει από μακριά τα πλοία των άγονων γραμμών του Αιγαίου, πριν από μερικές δεκαετίες που πήγαιναν στις Κυκλάδες.
Τέτοια πλοία τώρα χρησιμοποιούνται σαν κρουαζιερόπλοια και μεταφέρουν τουρίστες και στην περιοχή μας.
Πάντως βγήκαν μερικά πούλμαν προς τους Δελφούς.
Ας ελπίσουμε η τουριστική χρονιά να πάει καλά για όλους φέτος παρά τις κακές μέχρι στιγμήν προβλέψεις.

4 σχόλια:

  1. "Το κρουαζιερόπλοιο Artemis ήρθε σήμερα στην Ιτέα. Θυμίζει από μακριά τα πλοία των άγονων γραμμών του Αιγαίου, πριν από μερικές δεκαετίες που πήγαιναν στις Κυκλάδες."
    Και σ'αυτό γκρίνια;
    Από πότε η Ιτέα έγινε Καραιβική και πρέπει να πιάνει το Queen Mary 2 εδώ;
    Φτηνές κρουαζιέρες, φτηνά καράβια για τριτοκλασσάτους προορισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ, ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΑ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΗ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οκ φίλε ανώυμε των 8:57 μη βαράς, μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά που το στηρίζεις; Δώσε στοιχεία και όχι αόριστες αναφορές.

    Για να μην κουράζεσαι, έψαξα λίγο και βρήκα:
    Το πλοίο είναι ολοκαίνουριο (http://www.xvas.it/SPECIAL/VTship.php?imo=9398010&mode=CK).
    Ανήκει στην GRAND CIRCLE HOLDINGS BOSTON - U.S.A. και κάνει κρουαζίερες για συνταξιούχους αμερικάνους σε Κροατία-Μοντενέγκρο-Αλβανία-Ελλάδα. Οι τιμές είναι μάλλον τσιμπημένες (δεν παίρνω σύνταξη από το USA για να ξέρω στα σίγουρα), από €3150 ξεκινούν για 15-16 μέρες including international airfare, πιο πολλά για όποιον ενδιαφέρεται στο: http://www.oattravel.com/gcc/general/default.aspx?oid=231579

    Συμπερασματικά:
    1. Το σύνολο όσων διαβάζουν, postάρουν και σχολιάζουν στο iteanet, πετάνε πυροτεχνήματα και λόγια στον αέρα, χωρίς τεκμηρίωση ή έστω κάποια επιφύλαξη. Υιοθετούμε απόψεις άκριτα ή σπεκουλάρουμε επίτηδες για λόγους κομματικούς και εντυπωσιασμού. Διαδικτυακή κουβέντα καφενείου δηλαδή.
    2. Ναι, το iteanet είναι ένα μίζερο, μεμψίμοιρο και γκρινιάρικο blog το οποίο εκφράζει τους αναγνώστες του και εν γένει την ψυχοσύνθεση των ανθρώπων του τόπου (προσωπική άποψη), δίνοντάς μας τη δυνατότητα να εκτεθούμε ανωνύμως ελεύθερα.

    Να 'σαι καλά iteanet, συνέχισε έτσι, μην κωλώσεις απ' τα λαμόγια και χώνετα σε όλους. Στον ΣΥΡΙΖΑ θα τα χώνουμε οι αναγνώστες όταν πρέπει, για να έχει τζέρτζελο και αναγνωσιμότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαν ...καφετζής του Iteanet , έχω να πω κι εγώ δύο πράγματα.
    Αγαπητοί μου ...πελάτες, μέρες που είναι και ο καφετζής θέλει τα τσίπρα του, η παρέα τα επιβάλει.
    Είμαι ευχαρηστημένος γιατί παρόλα αυτά, οι αναγνώστες πληροφορούν το σύνολο των πολιτών της Ιτέας αδιαλείπτως με τα πιο έγκυρα και λεπτομερή στοιχεία ακόμα και για κάθε πλοίο που μπαίνει στο Λιμάνι.
    Ευχές θέλω να δώσω σήμερα σε όλους κι όχι γκρίνια, μην αρπάζεστε χωρίς αφορμή κρατήστε την όρεξή σας όταν θα έρθουν οι αφορμές.

    Μέχρι τότε καλά να περνάτε εσείς και η παρέα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή