Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Συγκέντρωση ενάντια στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών (φωτο και βίντεο)

Συγκέντρωση και πικετοφορία ενάντια στο Οικονομικό Φόρουμ πραγματοποιήθηκε στους Δελφούς, την Παρασκευή το απόγευμα από τις 16:00 έως τις 17:30
Ενάντια στο Οικονομικό Φόρουμ καλούσαν η Δημοτική παράταξη Πολίτες στο Προσκήνιο, σύλλογοι εργαζομένων και η Λαϊκή Ενότητα Φωκίδας.

 Χορηγοί του Forum είναι οι Βωξίτες Παρνασσού-ELMIN, The Hellenic Initiative, Libra Group, HellenicEntrepreneurship Award, Volvo, Cosmote, ΔΕΠΑ, ΔΕΗ, Aegean Airlines, Consolidated ContractorsCompany, KPMG, Elikon, Lenovo, Hellas Gold και o Όμιλος Μυτιληναίου.
 Στο οικονομικό φόρουμ συμμετέχουν εκπρόσωποι τραπεζών και μεγάλων επιχειρήσεων και όλα τα πολιτικά τζάκια που έχουν σχέση με την εξυπηρέτηση αυτών των οικονομικών συμφερόντων. Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους πρώην πρωθυπουργούς μέχρι τους σημερινούς διαχειριστές της εξουσίας και τους ετοιμαζόμενους μελλοντικούς διαδόχους τους.
Τα συνθήματα που έγραφαν οι πικέτες ήταν. "Συνέδριο απληστίας λιτότητας και φτώχειας",...
"Στοπ στις εστίες του πολέμου", "Κάτω η χούντα της αγοράς", "Μνημόνιο στου πλούσιους λεφτά για τον λαό", "Ανάπτυξη για σας, καταστροφή για μας" "Rersona non grata στη Δελφική γη" κ.α. Φωνάχτηκαν συνθήματα και καταγγέλθηκε ο Δήμος Δελφών γιατί ενώ περικόπτει όλες τις δαπάνες του Δήμου για τους δημότες , βρήκε 6500 ευρώ για να παραθέσει γεύμα στους "φτωχους" του Οικονομικού Φόρουμ.
Ο κόσμος έδειχνε την συμπαράσταση του με κορναρίσματα , ενώ κόμματα που εμφανίζονται ως αγωνιστικά έλαμψαν δια της απουσίας τους. Ούτε ανακοίνωση δεν εξέδωσαν για το οικονομικό φόρουμ των Δελφών δείχνοντας με αυτόν το τρόπο τα όρια της παρέμβασής τους και των επιδιώξεών τους.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου