ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - TO ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ"Δειτε την υποβάθμιση του πολιτισμού μας.Μέσα στον χώρο του μουσείου Δελφών περιφέρονται ακόμα και γουρούνια.Αδιαμφισβήτητες φωτογραφίες που τραβήξαμε πριν λίγες ημέρες. Τα ζώα αυτά περιφέρονται ελεύθερα και πηγαίνουν... ακόμα και στην παράνομη χωματερή που όπως σας είχαμε πει βρίσκεται στα 500 μέτρα από το μουσείο.
Οι υπεύθυνοι φαίνεται ότι ... αδιαφορούν και γι αυτό.
Ντροπή γιατι όλοι οι τουρίστες που βρίσκονται εκεί τα φωτογραφίζουν.
Ντροπή γιατι στο μουσείο της Ακρόπολης επισκέπτες και αρχηγοί καρταών ενώ στο μουσείο Δελφών επισκέπτες από ανεξέλεγχτες κτηνοτροφικές μονάδες."
(Κάτοικοι γύρω περιοχών)
Από troktiko

Η "Γιορτή της Τράτας" που γίνεται κάθε χρόνο στην Ερατεινή θα πραγματοποιηθεί φέτος το Σάββατο 20 Ιουνίου 2009.


Στα χωριά της Γκιώνας, χωριά που άδειασαν μετά τον εμφύλιο, χωριά που το φυσικό τους περιβάλλον ανήκει στο Δίκτυο NATURA, στα χωριά αυτά η Χαρά Φράγκου συναντά τους λιγοστούς μόνιμους κατοίκους αλλά κ νεότερους που επιστρέφουν. Είναι ίσως για πρώτη φορά ύστερα από χρόνια που οι κάτοικοι της Γκιώνας συγκεντρώνονται κ όλοι μαζί παλαιοί κ νέοι διεκδικούν μια ποιότητα ζωής κ ένα υγιές φυσικό περιβάλλον.